Viser 1–9 af 775 resultater

1000 HK & 1150 NM - Et uovertruffen mesterværk af kraft og præstation

ABT RS LEGACY EDITION 1000

Det er ikke mange måneder siden, at ABT Sportsline præsenterede deres limiterede ABT RS6- og RS7 Legacy Edition.

En værdig hyldest til måske sidste generation af Audi’er med den velkendte V8 bi-turbo motor. Et komplet bil med 760 hk 980 NM. 

Men skulle det ikke være nok, er ABT Sportsline nu klar med den vildeste og mest brutale opgraderingspakke nogensinde i bilmærkets historie. 

ABT RS LEGACY EDITION 100

Skabt til entusiaster, der forstår, at kompromisløs ydelse er nøglen til en uovertruffen køreoplevelse.

Velkommen til en ny æra af kraft og præstation. ABT Sportsline har igen sat standarden for banebrydende teknologi og ydeevne med de nye 1.000 HK ABT RS6- & RS7 Legacy Editions.

Takket være den banebrydende IWI-teknologi (Indirect Water/Ethanol-Injection) får du nu 1.000 hk og 1.150 NM til rådighed, når du trykker på RS-knappen. Et uovertruffet mesterværk af kraft og præstation.

ABT Sportsline fortsætter med at omdefinere grænserne for bilpræstation. Introduktionen af IWI-teknologien bekræfter deres engagement i at levere enestående kraft og ydeevne i hvert køretøj.

Det bedste af det hele? Alle 1.000 hk og 1.150 NM kan anvendes fuldt lovligt på de danske veje, da MotorPower leverer den fornødne dokumentation, der kræves, for at registrere ombygningen som en konstruktiv ændring.

ABT RS Legacy Edition 1000

BANEBRYDENDE TEKNOLOGI

I mere end 1,5 år har ABT Sportslines raceringeniører arbejdet på at udvikle og perfektionere den potente V8 bi-turbo motor, så den nu leverer 1.000 hk.

De 1.000 hk opnås takket være et forstørret carbon turboluftindtagssystem, nye turboer, intercooler med forstørrede luftindtag, smedede stempler med kompressionsreduktion, ekstra oliekøler, ABT Power R motoroptimering og udstødningssystem.

I kombination med det banbrydende IWI-system har du nu 1.000 hk til rådighed, når du aktiverer systemet via RS-knappen i rattet eller via MyABT-appen.

Når systemet ikke er slået til, kører du rundt med “kun” 820 hk som standard.

Og hvis du har lyst til at teste topfarten i den nye ABT RS6/RS7 Legacy Edition 1000, vil du først blive stoppet af den elektroniske fartbegrænser ved 330 km/t.

0-100 km/t klares på 3,0 sek. (3,5 sek. standard)
100-200 km/t klares på 5,4 sek. (8,5 sek. standard)
200-300 km/t klares på 12,8 sek. (37,5 sek. standard)
0-300 km/t klares på 21,2 sek. (49,5 sek. standard)

For at kunne omsætte den enorme kraft til hastighed på asfalten er bilen blevet opgraderet med perfekt afstemt affjedring, der inkluderer ABT spiralfjedre og ABT sportsstabilisatorer på både for- og bagakslel.

Den komplette bil

EN LEGENDE VÆRDIG

ABT RS Legacy Edition er ikke bare en bil; det er en komplet bil, der er selv en legende værdig.

En del af opgraderingerne inkluderer et mesterværk af carbon-eksteriør.

Et af de aerodynamiske højdepunkter er ABT carbon motorhjelmssættet, der er integreret i motorhjelmen på ABT RS Legacy Edition. Ud over de visuelle aspekter forbedrer det varmeafledningen fra den ydelsesoptimerede V8 bi-turbo motor.

Dette er dog kun en lille del af det omfattende aerodynamiske sæt, som ABT har tilføjet bilen. Adskillige tilbehørsdele, lavet af synligt carbon, såsom frontlæben, sidespejlene, sideskørterne, den bageste skørtsats og bagvingen, gør det klart, at disse RS-modeller er  meget specielle køretøj.

Indvendigt har ABT forbedret det allerede højkvalitetsinteriør i Audi’s RS-modeller med Dinamica Soul-betræk på gearskiftepadlerne, dørtærsklen, instrumentbrættet og sædeunderstellet.

Dinamica er især kendetegnet ved sin meget fine fibersammensætning.

SE DEN FULDE GENNEMGANG AF ABT RS LEGACY EDITION 100 HER

Ønsker du at bestille din ABT RS7-LE?

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby