Viser 1–9 af 777 resultater

Et samlet koncept med alt inkluderet

MotorPower MINIS – MINI Cooper Privatleasing

Velkommen til MotorPower MINIS, hvor vi omfavner det unikke og luksuriøse. Vores MINI Cooper privatleasing er skabt til dig der ønsker en samlet leasingpakke. Hos os er alt inkluderet. Slip bekymringerne og kør afsted i en smuk og charmerende MINI Cooper uden at skulle forholde dig til uforudsete udgifter.
 
 
 

PRIVATLEASING MINI COOPER

NYD FRIHEDEN

Er du på udkig efter privatleasing af MINI Cooper, men vil ikke gå på kompromis med udstyr, farve eller model? Så er MotorPower MINIS noget for dig.

Ved at lease en MINI gennem MotorPower MINIS er du altid sikret en økonomisk bæredygtig aftale, hvor du ikke skal bekymre dig for det med småt eller skjulte gebyrer. Alt er transparent og ærligt fremlagt.

Hos MotorPower MINIS er ALT* inkluderet i din leasingaftale. Når leasingperioden er slut, kan du blot aflevere din bil tilbage igen, bytte den til en anden eller fortsætte i samme bil til en lavere leasingydelse. 

Kontakt os i dag, hvis vi skal hjælpe dig med at finde en leasingaftale på en MINI som passer perfekt til dine ønsker og behov.

*Grøn ejerafgift og brændstof er ikke inkluderet i den månedlige ydelse. 

MINI LEASING - BOGSTAVELIGT TALT

Hos MotorPower MINIS ser vi leasing af en MINI Cooper som en kilde til ubegrænset frihed. Vi kalder det MINI Leasing, og det er ikke bare en figurativ talemåde.

Leasing af en MINI Cooper handler ikke kun om at få nøglerne til en bil. Det handler om at omfavne det æstetiske, charmerende og friheden – og det bedste er, at du kan forme din MINI Cooper præcis som du vil.

Lige fra farve og fartstriber til udstyret – alt kan skræddersyes efter netop dine ønsker og behov.

Alle vores MINI Cooper’er er omhyggeligt udvalgt, så de repræsenterer det allerbedste fra MINI-verdenen. Det er biler, hvor kvalitet, tidløs elegance og britisk charme forenes med dristig originalitet.

PRIVATLEASING MINI COOPER

LEASING AF MINI COOPER

Leasing af MINI Cooper Cabriolet – for dig der ønsker alt det bedste fra en MINI, vind i håret og følelsen af at være forelsket på ny.

Har du altid drømt om en cabriolet, men hvor du ikke skal gå på kompromis med hverken udstyr, motor og kærlighed? Ja så er leasing af MINI Cooper Cabriolet sagen for dig. 

Din nye MINI Cooper Cabriolet er nærmest indbegrebet af MINI Cooper. Det kække, det smarte og det sjove. 

Leasing af MINI Cooper Cabriolet er ud fra dine behov. Med vores store kendskab til MINI Cooper, hjælper vi altid med at finde en cabriolet, hvor du hverken behøver at gå ned på udstyr eller sjov. 

LEASING AF MINI COOPER S

Skal din næste MINI Cooper være sporty, med højt udstyrsniveau og en masse smil i hverdagen. 

Så skal du måske kigge efter leasing af MINI Cooper S.

MINI Cooper S, er som S’et antyder, sportsudgaven af den ikoniske MINI Cooper.

Med 192 hk, automatgearkasse, sportsudstødning og højt udstyrsniveau, er leasing af MINI Cooper S et rigtigt attraktivt valg.

MINI Cooper S kan vælges i flere størrelsesvarianter, der sikrer dig fleksibilitet. Cooper S kommer blandt andet i 3-dørs, 5-dørs og Cabriolet.

En MINI Cooper S, er for dig der søger det sjove, det komfortable og det sikre valg. 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Bag MotorPower MINIS finder du en række højtpassionerede MINI-elskere, som forstår og sætter pris på det æstetiske og charmerende ved hele MINI’ens univers.  

Brug derfor 2 minutter på at læse om nogle af de mest almindelige spørgsmål, som vores kunder spørger os om, når de er på udkig efter privatleasing af MINI Cooper. 

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

SHOWROOM:
Jylland  · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

SERVICEVÆRKSTEDER
Alle markedede steder, er serviceværksteder, der er tilknyttet din MotorPower MINIS-aftale.

 

Viser 1–9 af 777 resultater

BRUG FOR HJÆLP

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

....

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby