FIND MOTOROPTIMERING & STYLING FRA BRABUS HER

loader
loader
loader
loader
loader

Viser 1–9 af 728 resultater

MOTORPOWER

OFFICIEL DANSK IMPORTØR AF BRABUS

BRABUS til Mercedes-Benz

OFFICIEL DANSK IMPORTØR

MotorPower er officiel dansk importør af BRABUS til Mercedes-Benz og andre mærker. 

Hos MotorPower leverer vi alle fornødne dokumentationer til lovlig brug på danske veje, når du vælger at købe en BRABUS motoroptimering. 
 
Er du på udkig efter letvægtsoptimerede fælge, stylingkomponenter eller udstødningssystem til din Mercedes-Benz, og du synes at AMG er for kedelig? Så er det BRABUS du skal vælge. 
 
B’et i fronten giver ikke alene opmærksomhed, men også fornyet køreglæde og højere gensalgsværdi. 

MotorPower kan levere det komplette produktprogram fra BRABUS, inkl. de helt særlige limiterede biler som blandt andet Rocket Edition eller XLP-programmet. 

Enestående garanti på motoroptimering

BRABUS yder altid 3 års garanti på selve kittet, som anvendes til motoroptimering. Derudover gives fuld BRABUS-garanti på stort set hele bilen i op til 3 år fra første registreringsdato, eller til den har kørt 100.000 km. Garantien dækker reparation hos et autoriseret Mercedes-Benz-værksted efter eget valg.

Rekordsættende innovation

NAVNET BRABUS FORPLIGTER

Igennem fire årtier har kendetegnene for BRABUS været: Motorer, der giver et mægtigt skub fremad – et skub der fortsætter og føles uendeligt. Nye modeller hele tiden. 

Mere og mere slagvolumen, flere hestekræfter, større drejningsmoment. Mere og mere innovation. Flere og flere indvendige detaljer, mere sikkerhed, mere miljøvenlighed. 

Mere og mere eksklusivitet – og flere og flere rekorder.

Det er lidenskaben for biler, løftet om maksimal ydeevne, ønsket om perfektion, forfølgelsen af det ypperste, men også en følelse af æstetik og funktionalitet, der gør standardbiler til BRABUS-biler. 

BRABUS

ALTOVERSKYGGENDE PERFORMANCE

BRABUS har udviklet og bygget højtydende eksklusive biler i mere end 40 år. De omdanner køretøjer fra Mercedes-Benz til stilfulde unikke superbiler – made in Germany.

BRABUS er aktiv i mere end 100 lande over hele kloden og er stadigvæk en ejerledet virksomhed den dag i dag.

Det er kunsten at lave biler, både store og små, som gang på gang afspejler den seneste nye teknologi og sikkerhed. Simpelthen state-of-the-art.

BRABUS er med flere rekorder som verdens hurtigste SUV, et altoverskyggende individuelt program til den legendariske G-wagon og meget mere, måske verdens bedste tuner af Mercedes-Benz. 

LEASING AF PREMIUM BILER

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

SHOWROOM:
Jylland  · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

SPECIALVÆRKSTEDER:
Jylland · Vejle (My Garage)
Sjælland · Køge

SERVICEPARTNERE:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

BRUG FOR HJÆLP

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer