INVESTERING OG ADGANG TIL BILER ULIG ANDRE

LIMITED EDITION BILER

En unik adgang til særligt limiterede biler

Hos MotorPower finder vi de muligheder, du ikke aner eksisterede. 

Gennem vores unikke importørstatus, hvor vi blandt andet er officiel importør af ABT Sportsline, BRABUS og TECHART, har du en enestående mulighed for at få fat i biler, der er bygget i ganske få eksemplar. 

Det er biler, der er ulig andre, og hvor vores leverandører oftest bruger bilerne til at vise, hvad der sker, når man kombinerer højtstående ingeniørkunst, performance, æstetik og utallige arbejdstimer i hvert enkelt eksemplar. 

Det er biler, hvor hver detalje er håndlavet, hvor hver carbon-del er testet i vindtunnel, og hvor hver motor er håndbygget og bygget til at kunne yde det maksimale.  

Hver bil og hver leverandører har enestående navne på verdensplan der giver et indblik i den passion for premium performance og for individuel tilpasning. Og hos MotorPower er stolte af, at kunne give en adgang til disse højtydende og ganske limiterede biler til det danske marked. 

BRABUS ROCKET 900 "1 af 10"

LIMITED EDITION CASE 1

BRABUS ROCKET 900 “1 of 10” er baseret på Mercedes-AMG GT 4-dørs blev præsenteret til offentligheden i oktober 2020 til en pris på EUR 427.300,-. 

Bilen blev bygget i kun 10 eksemplar, og hvor efterspørgsel har været stor lige siden. 

Bilerne har siden lancering været solgt ganske få gange på det private marked. Seneste bil blev sat til salg for intet mindre end EUR 695.000,-. En værdistigning på mere end 60%. 

BRABUS ROCKET 900 er en 4-dørs superbil med astronomiske 900 hk og 1.050 NM med en topfart på hele 330 km/t. 

0 – 100 bliver klaret på sølle 2,8 sekunder. 

Hver bil er nummeret, håndbygget og perfektioneret af den folkene bag BRABUS. Et mesterværk ulig andre. 

 

ABT RS6 JOHANN ABT SIGNITURE EDITION "1 af 64"

LIMITED EDITION CASE 2

Fra verdens førende Audi tuner, ABT Sportsline, blev offentligheden præsenteret for den særligt limiterede bil, ABT RS6 Johann ABT Signiture Edition i juni 2021. 

Audi RS6 Johann ABT Signiture Edition var en hyldest til grundlæggeren af ABT Sportsline, Johann ABT og blev bygget i bare 64 eksemplar. Én for hvert år. 

Importører af ABT Sportsline kunne måneder inden den offentlige præsentation bestille bilerne til EUR 232.307 – og det var inden der overhovedet var vist billeder/video om bilen. 

Bilerne sælges i dag for for op mod EUR 20.000 mere siden offentliggørelsen, hvilket svarer til en værdistigning på 8,6%. Den dag billeder af bilen blev offentliggjort, blev bilerne sat til salg til op mod EUR 290.000. 

ABT RS6 Johann ABT Signiture Edition er en 800 hk stationcar med 980 NM, håndlavet carbon-aerokit og en 0 til 100 km/t på bare 2.91 sekunder. Bilen topper først ved 330 km/t. 

BRABUS G 900 ROCKET "1 af 25"

LIMITED EDITION CASE 3

BRABUS G 900 ROCKET “1 of 10” er baseret på den ikoniske Mercedes-AMG G63s. Bilen blev præsenteret  til offentligheden i juni 2021 til en pris på EUR 512.888,-. 

Bilen blev bygget i kun 25 eksemplar, og hvor hver bilen blev individuel tilpasset til den enkelte køber. 

Bilerne har efterfølgende ganske få gange været til salg på det private marked, men hvor seneste bil blev sat til salg for intet mindre end EUR 920.000. En værdistigning på astronomiske 72%.

BRABUS G 900 ROCKET er beviset på alt det bedste, som BRABUS tilbyder og kan. G63s har altid været den bil, hvor BRABUS har flest mulige tilpasninger og bygget flest limiterede biler på. 

BRABUS G 900 ROCKET er måske den mest ikoniske BRABUS med absurde 900 hk og 1.250 NM. Bilen går fra 0 til 100 km/t på bare 3,7 sekunder, og stopper ikke før den rammer 280 km/t. I en SUV vel og mærke. 

Hver bil er nummeret, håndbygget og perfektioneret af den folkene bag BRABUS. Et mesterværk ulig andre. 

NUVÆRENDE LIMITEREDE BILER TIL SALG

BRUG FOR HJÆLP

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

SHOWROOM:
Jylland  · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

SPECIALVÆRKSTEDER:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge

SERVICEPARTNERE:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby