KARISMA & PERFORMANCE PÅ ET HELT NYT NIVEAU

ABT RS7 LEGACY EDITION

Audi RS7 er uden tvivl en af Audi’s mest ekstravagante. Og med dens 8-cylindrede bi-turbo motor, der er ved at lakke mod enden, er ABT nu klar med en værdig hyldest. 

ABT RS7 Legacy Edition “1 of 200” som RS6 Legacy Edition en hyldest til måske sidste generation med den velkendte V8-motor. 

Endnu mere power, endnu mere ekstravagance og endnu mere carbon. 

ABT RS7 LEGACY EDITION

FULDBLODS OPGRADERINGER

ABT Sportsline har takket været ABT Power R-opgradering, herunder ABT turbolader, intercooler samt forbedret luftindtag øget standardeffekten fra 630 HK for den nye RS7 Performance til vanvittige 760 hk og 980 NM.

Samme effekt opnås også ved standard RS7 (600 hk). 

Og for at kunne omsætte den enorme kraft til hastighed på asfalten, er bilen opgraderet med perfekt afstemte affjedring med ABT spiralfjedre og ABT sportsstabilisatorer på for- og bagakslen.

Dækkene med Goodyear Eagle F1 Supersport 295/30 ZR22 på ABT HIGH PERFORMANCE IR22 smedede fælge i blank sort bidrager også til dette.

Ydermere finder du et eminent ABT sportsudstødningssystem lavet af rustfrit stål, som ender i 4-ABT rørhaler med en diameter på 102 mm, der leverer den helt rigtige lyd. 

LE-CARBON AEROKIT

ET AERODYNAMISK HØJDEPUNKT

Et af de aerodynamiske højdepunkter er ABT carbon motorhjelmssatsen integreret i motorhjelmen på ABT RS7-LE, som – ud over visuelle aspekter – giver forbedret varmeafledning af den præstationsforbedrede V8 bi-turbo motor.

Den begrænsede specialmodel bestod uden problemer de lovmæssigt foreskrevne hovedkollisionsprøver til godkendelse af ABT-carbonhjelm-indsatsen i anvendelsesområdet for de tyske færdselsregler (StVZO).

Dette er dog kun en lille del af det omfattende aerodynamiske sæt, som ABT har givet bilen. Adskillige tilføjelsesdele lavet af synligt carbon, såsom frontlæben, spejlhættetilbehør, sideskørter, bagerste skørtindsats eller bagvingen gør det klart, at denne RS7 er et meget specielt køretøj.

EN LEGENDE VÆRDIG

ABT RS7 LEGACY EDITION INTERIØR

Indvendig har ABT forbedret det i forvejen højkvalitetsinteriør i Audi RS7 med Dinamica soul-betræk på gearskiftepadlerne, dørtærsklen og på instrumentbrættet og sædets stel.

Dinamica er især kendetegnet ved sin meget fine fibersammensætning.

Denne flammehæmmende, bløde ruskindslignende overflade er optimalt beskyttet mod fugt og snavs af en teflonbelægning.

ABT-rattet skiller sig ud på grund af den højkvalitets Alcantara-finish og den sporty 12-markering, som skinner diskret rødt gennem det perforerede materiale.

Hvert ABT-rat har det fulde udvalg af sensorer, analogt med det originale Audi-rat.

At der er tale om en begrænset specialmodel, ses også tydeligt med raffinementet af forsæderne med ABT-logoet i nakkestøtten og RS7-LE-logoet i ryglænshovedet.

RS7-LE-logoet er også broderet ind i ABT-gulvmåtterne.

Yderligere modifikationer af interiøret i ABT RS6 Legacy Edition omfatter også dørindgangsbelysning, start-stop-kontakthætte og bagagerumsmåtten i ABT-designet.

ØNSKER DU AT BESTILLE DIN ABT RS7-LE?

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby