Find motoroptimering til din bil fra ABT

ABT SPORTSLINE I DANMARK

Enestående garanti på motoroptimering

ABT Sportsline tilbyder den bedste garantiløsning på markedet med 2 års garanti og/eller op til 100.000 km fra bilens første registreringsdato. Derudover kan du tilkøbe yderligere garanti i 1, 2 eller 3 år, således at din bil er dækket af ABT Sportsline’s garanti indtil 5 år og/eller op til 120.000 km fra første registreringsdato.  Det såfremt din Audi eller Volkswagen er leveret med udvidet fabriksgaranti. Garantien dækker reparation på dit foretrukne autoriserede Audi/VW mærkeværksted.

Konstant forbedring, at sætte nye mål og at vinde – det er ABT’s motivation på racerbanen såvel som i udviklingen af intelligente tuningskomponenter til gadebrug. Det er filosofien bag ABT og ikke mindst resultatet af årtier i den hårde skole for international motorsport. Denne unikke kompetence og erfaring, udover intensivt samarbejde med de teknologiske ledere Audi og Volkswagen, vil også bevæge ABT Sportsline i fremtiden. Navnet på Familien Abt har været synonymt med lidenskab for teknologi, hestekræfter og godt design i over 120 år og igennem fire generationer. Denne lidenskab er dét, der har gjort ABT Sportsline til ikke kun en flerdobbelt DTM-mester og et vellykket Formel E-hold, men også til den største tuner for biler produceret af Volkswagen og Audi Group på verensplan.

ABT Sportsline bruger sin etablerede position, tekniske fordel og lange tradition til at give sine kunder sikkerhed for, at ABT stadig er der i mange årtier fremover. ABT Sportsline er det eneste tuningsfirma, der samarbejder tæt med Volkswagen og Audi Group.

ABT SPORTSLINE HISTORIE

ABT Sportsline er den største udbyder af eksklusivt udstyr og motoroptimering af biler fra Volkswagen og Audi Group og repræsenterer også mærket med de fire ringe ved adskillige motorsportsaktiviteter. Men i et firma med over 120 års historie værdsætter ABT Sportsline også deres rødder.
Hans-Jürgen Abt, CEO hos ABT Sportsline GmbH, fremhæver: ”Rødder er vigtige for et stabilt fundament, men de skal ikke binde os. Mine forfædre troede allerede på dette princip”. En af dem, smeden Johann Abt, grundlagde et innovationsværksted i 1896, hvor nye ideer bogstaveligt talt blev smedet. Istedet for at begrænse sig til at producere hestesko og reparere hestevogne opfandt han en vogn, som også kunne bruges som en kane i de barske, snedækkede vintre – en ægte hybrid.

Siden da har det familiedrevne firma løbende udviklet sig. Ligesom en bjergbæk, der slår en rullesten ned og skubber den længere og længere ned i stadig større vandområder, har tidens forløb og innovationsånden i mange generationer bragt ABT Sportsline stadig længere frem. Kærligheden til biler voksede tidligt i familiens hjerter og sind.

Johann Abt, barnebarn af ABT Sportsline’s grundlægger, afsluttede sit første billøb i 1950 og lagde hjørnestenen for ABT Sportsline’s motorsportsaktiviteter, da havde AUTO-ABT i Kempten, Bayern, allerede eksisteret i et stykke tid.

Min far værdsatte også hurtige biler i hverdagen. Af denne grund grundlagde han ABT Tuning i 1967. Han tunede den første VW Golf i 1978 og lancerede allerede det første chiptuningprodukt i 1980. Derefter gik tingene meget hurtigt. I 1991 blev det nye prestigefyldte hovedkontor etableret på det, der nu er Johann-Abt-Strasse. I 2014 blev der tilføjet et imponerende motorsportscenter, som også inkluderer sit eget museum” fortæller Hans-Jürgen Abt.

Min søn Daniel Abt følger også i disse fodspor, som blev lavet af mig og en række travle forfædre. Men han forlader allerede sine egne spor og går med tiden: Som Youtuber, hos ABT SPORTSLINE og selvfølgelig som racerkører i Formel E, hvor vi endda tog titlen med Lucas di Grassi i 2017”, fortæller Hans-Jürgen Abt.

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle
Sjælland · Roskilde

Værksteder:
Sjælland · Roskilde
Fyn · Nørre Aaby
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle
Sjælland · Roskilde

Værksteder:
Sjælland · Roskilde
Fyn · Nørre Aaby
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

Beregn byttepris

Book prøvetur