MOTORPOWER

FORHANDLER AF TECHART
I DANMARK

Performance & Styling

TECHART
TIL DIN PORSCHE

TECHART er det internationale premiummærke til individualisering af enhver Porsche-model.

Drevet af de højeste krav til designekspertise, højteknologisk udviklingskompetence og ansvarlig holdning til følelser og fornuft. 

Samme kvalitet som Porsche selv – synlig og usynlig. Alle ægte produkter er resultatet af dette princip.

Individualitet

TECHART ER UBEGRÆNSET FRIHED

Hvert individ har et forskelligt perspektiv på livet. Forskellige færdigheder og talenter. Forskellige måder at leve og tænke på. 

Forskellige opfattelser af individualitet. Så hvis du beslutter at tilføje en del af din personlighed til din Porsche, hvad skal der så til for dig, for at din bil er unik?

Kun din personlige smag bestemmer, hvilke karaktertræk du vil fremhæve. TECHART tilbyder en uovertruffen række af muligheder for virkelig at tilføje din Porsche-model dit unikke aftryk.

Dækning af hele bilen

TECHART PROTECT
GARANTI I OP TIL 6 ÅR

Du får altid 2 års reklamationsret på selve delene i en  motoroptimering. Derudover er det muligt at tilkøbe en TECHART PROTECT-garantiforsikring på helt op til 6 år på hele bilen. 

Det gælder også for brugte biler, så længe de har gennemgået et 111-punkts-tjek hos Porsche eller har en ny Porsche Approved-garanti.

PROTECT-garantiforsikring leveres i samarbejde med garantiforsikringseksperten MENEKS, der har mere end 40 års erfaring, og dækker reparation på dit foretrukne autoriserede Porsche-værksted.

Vær opmærksom på at PROTECT-garantiforsikringen ikke blot dækker motoroptimeringen, men hele bilen

KUNDECASE
TECHART STYLING & OPTIMEIRNG

PORCHE 991 CARRERA T MED OMBYGNING & POWER

Arcu dictum varius duis at consectetur lorem donec massa. Dictum sit amet justo donec enim diam vulputate ut pharetra. Amet volutpat consequat mauris nunc congue.

Vel turpis nunc eget lorem dolor. Eget nunc lobortis mattis aliquam faucibus purus. Etiam erat velit scelerisque in dictum non consectetur. Sed elementum duis at consectetur tempus egestas sed risus pretium quam platea dictumst.

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle (My Garage)
Sjælland · Roskilde

Værksteder:
Sjælland · Roskilde
Fyn · Nørre Aaby
Sydjylland · Vejle
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

BRUG FOR HJÆLP

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer