Viser 1–9 af 775 resultater

MOTORPOWER

LEASING AF PREMIUMBILER

MotorPower fokuserer udelukkende på leasing og salg af premium- og performancebiler. Vores mål er, at passionerede bilejere skal have mulighed for at vælge blandt de absolut bedste og mest unikke modeller på det internationale marked.

Vi rådgiver dig, som du ville have forventet af din revisor. 

AKTUELLE LAGERBILER

 
 
 

VORES FLEXLEASING

De biler, vi formidler, er udviklet til perfektion og oftest udstyret med eksklusivt udstyr fra vores leverandører af motoroptimering og styling.

Hver detalje er gennemtænkt og gennemarbejdet – også bilens kapacitet og kraftpotentiale.

Uanset hvilken bil vi formidler, tilbyder vi økonomisk holdbare leasingaftaler med både fornuftig anskaffelsespris og værditab, ligesom vi tilbyder attraktive garantiordninger, service- og reparationsaftaler, forsikring samt medfinansiering af udstyr og motoroptimering.

Vi har fundet ét af markedets bedste finansieringsselskaber og kan derfor tilbyde en række aftaler, der passer præcist til vores kunders behov.

EKSKLUSIV WHITEPAPER

LEASING FORKLARET

Det kan være komplekst at gennemskue en leasingaftale. Derfor har vi udarbejdet et ’Leasing forklaret’ White Paper, der forklarer om de grundlæggende principper bag leasing.

Vi klæder dig på til at forstå de til tider uigennemsigtige leasingtilbud, og vi giver dig en række konkrete råd til hvordan du opnår den optimale leasingaftale.

MotorPowers White Paper kan anvendes uanset hvilket leasingselskab, du benytter, og det kan anvendes både når du indgår en ny leasingaftale og når du fornyer en eksisterende.

SERVICE VED FLEXLEASING

Til alle vores biler tilbydes en fordelagtig Service- & Reparationsaftale enten hos  hos vores samarbejdspartner DriveClever.

Serviceaftalen dækker alle løbende udgifter til service og vedligeholdelse, herunder olieskift, og kan udvides til også at dække udskiftning af sliddele som bremser mv.

Serviceaftalen kan mod merpris udvides med dæk. Alle de reservedele, der benyttes, er OEM, hvilket sikrer dig, at bilen altid er i optimal stand. 

I modsætning til andre serviceaftaler på markedet, reguleres prisen ikke i forhold til antallet af kørte kilometer. Du kender således altid dine løbende serviceudgifter. 

GARANTI VED FLEXLEASING

Alle vores biler leveres med minimum 1 års garantiforsikring, oftest med mulighed for tilkøb af yderligere dækningsperiode. I nogle tilfælde har bilen stadigvæk fabriksgaranti. Dette er angivet på hver enkelt bil, vi annoncerer.

Både fabriksgarantien og garantiforsikringen dækker reparation på et autoriseret mærkeværksted efter eget valg, og giver dig en sikkerhed for, at det er veluddannede mekanikere, der står for eventuel fejlretning på din bil.

Det er aldrig MotorPower selv, der udfører mekanisk eller kosmetisk arbejde på din bil. Det overlader vi altid til kompetente fagfolk.

MEDFINANSIERING AF MOTOROPTIMERING OG STYLING

Vi tilbyder medfinansiering af motoroptimering og ekstraudstyr (alufælge, styling, anhængertræk mv.) fra vores leverandører.

Motoroptimeringen lever op til de krav, der stilles af Færdselsstyrelsen, og påvirker hverken forsikringen, serviceaftalen eller garantien. 

Til gengæld øger den køreglæden, vel at mærke uden at gå på kompromis med hverken holdbarhed eller miljø.

MotorPower er officiel forhandler af tunere som blandt andet BRABUSABT SportslineTECHART, AC Schnitzer og HEICO SPORTIV. 

FORSIKRING VED LEASING

Vi tilbyder fordelagtig forsikring gennem Topdanmark. Her skelnes ikke mellem hvor du bor eller hvor mange års anciennitet du har. 

Prisen er ens for alle, og afhænger udelukkende af bilens anskaffelsessum. Forsikringen kan udvides med friskadedækning, glasskadedækning og vejhjælp.

Ønsker du at anvende et andet forsikringsselskab, er dette også muligt. Det forudsætter blot, at du tilkøber en panthaverdeklaration.

BRUG FOR HJÆLP

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

....

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby