Aerodynamiske forbedringer fra TECHART

TECHART OPGRADERINGER TIL PORSCHE 911 GT3

Skarpe og karakteristiske racerstyling til Porsche 911 GT3 og Porsche 911 GT3 med touring-pakke. 

Med de nye opgraderingsmuligheder til seneste generation af Porsche 911 GT3, giver TECHART et detaljeret og forbedret aerodynamiske kulfibersæt og yderligere TECHART opgraderinger: 

Formel VII Race smedede hjul, sportsudstødningssystem samt styrtbøjle egnet til racerbanebrug med FIA-homologerede 6-punktsseler. 

Fordi TECHART er ubegrænset frihed til din Porsche. 

Håndlavet carbondele

ET IMPONERENDE UDSEENDE

Med det helt nye carbon aerodynamiske produkter fra TECHART, er du garanteret forbedret aerodynamik under alle racerløbets facetter. 

Kittet inkluderer de markant fremspringende TECHART carbon frontspoiler, carbon skærmforøgerer, som er 15 mm bredere end standard, særligt brede carbon sideskørter der fortsætter om i det atletiske designkoncept på nederste bagpanel. 

Derudover har carbon-bagspoilerprofilen med TECHART-bogstaver integreret i carbonfiberstrukturen fået en ny markant form, og vingeendepladerne er betydeligt udvidet i kørselsretningen såvel som nedad. 

Dette skaber et umiskendeligt racerlook. Samtidig forbedres den aerodynamiske balance i den nye Porsche GT3. 

Omfanget af TECHART opgraderinger til Porsche 911 GT3 kan frit konfigureres og gør det muligt for 911 GT3-ejere at matche køretøjet, valgfrit i mat eller højglans carbon. 

KOMPROMISLØS RACERLYD

Det nye TECHART sportsudstødningssystem i rustfrit stål til Porsche 911 GT3-modellerne sikrer en kompromisløs racerlyd. 

Med det nye udstødningssystem, lader Porsche 911 GT3 udfolde sit fulde lydbillede og fuldender den individuelle og præstationsorienterede køreoplevelse, når vejkant bliver til tribune. 

Med et tryk på en knap, åbner det ventilstyrede sportsudstødningssystem op for en lydfestival, hvilket gør TECHART til det rigtige valg for en ekstraordinær hørbar tilstedeværelse. Det håndsvejset system i rustfrit stål er specielt udviklet til Porsche 911 GT3, og understreger visuelt GT3-modellernes sporty karakter. 

Clubsport interiørdetaljer

MAKSIMAL SIKKERHED

Indvendig tilbyder TECHART og MotorPower Porsche 911 GT3-kunder endnu mere designfrihed i interiøret, hvilket gør en personlig vision til virkelighed. 

Med en bred vifte af tilpasningsmuligheder: for eksempel valget af alcantara eller læder, eller måske et specieldesignet TECHART fladbundsrat? 

TECHART styrbøjlen giver ekstra sikkerhed i cockpittet til alle nuværende generationer af Porsche 911 coupé-modeller og har samtidig et reservedels certifikat. Styrbøjlen er beregnet og konstrueret efter gældende FIA-regler og er – TECHART-typisk håndsvejset af stål og fås i matsort eller lakklar. 

ØNSKER DU AT OPGRADERER DIN PORSCHE?

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle (My Garage)
Sjælland · Roskilde

Værksteder:
Sjælland · Roskilde
Fyn · Nørre Aaby
Sydjylland · Vejle
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby