ULTIMATIV, KOMPROMISLØS OG BEGRÆNSET TIL BLOT 19 ENHEDER!

TECHART GT STREET R "FLYWEIGHT"

Dette er den mest hardcore og brutale TECHART-Porsche til dato – og den kan nu blive din.
En specialbygget supersportsvogn med racerteknologi, avanceret aerodynamik og individualisering uden begrænsninger.
 
TECHART GT Street R ”Flyweight” er en 100% banefokuseret superbil, baseret på Porsche 992 Turbo S. Bygget efter alle ingeniørkunstens regler for hvad der er fysisk muligt, og med 800 hk, 950 NM og en topfart på over 350 km/t.

TECHART GT STREET R FLYWEIGHT

MAKSIMAL KRAFT
& SMIDIGHED TIL RACERBANEN

GT Street R “Flyweight” besidder en massiv trækkraft takket være nye TECHART turboladere, sportsluftfilter og finjusteret software fra TECHART TechTronic-kittet, giver den nye letvægtskæmper absurde 800 hk, 950 NM og en topfart på over 350 km/t. 

Den nye supersportsvogn fra TECHART leverer en asfaltssmeltende sprint fra 0 til 100 km/t på bare 2,5 sekunder, og til 200 km/t på sølle 7,5 sekunder. 

UIMODSTÅLIGT VEJGREB

Massiv trækkraft og præcis handling gennem apex takket været det nyudviklede Öhlins-coilover affjedring med justerbar højde samt rebound- og kompressionsdæmpning, der muliggør en stram håndtering, der passer til enhver racerbane. 

Det nye trackday-våben fra TECHART byder samtidig også på et optimeret bærearmsophæng på forakslen, der giver en forbedret og mere direkte kontrol mellem hjul og asfalt. 

Og med de monteret Michelin Pilot Sport 2 R-dæk med højt greb, har du mulighed for at udnytte racerbanens fulde potentiale. Ind i enhver kurve. 

LETVÆGTEREN FRA TECHART

GT STREET R "FLYWEIGHT"

Vægtdisciplin er en kunst. For hvordan optimerer man noget, som i forvejen er perfekt? 

TECHART’s egne raceringeniører, har udviklet særligt vægtbesparende elementer der gør, at bilen nu er 60 kg lettere sammenlignet med standardbilen. 

Det stammer blandt andet fra de håndbyggede carbon-skålsæder, med en vægt på blot 4,6 kg stykket, det rustfri udstødningssystem, som er 2,6 kg lettere end standard.

Selv de ellers allerede letvægtsoptimerede smedede hjul fra TECHART, FORMULA VI, er blevet forbedret.

De nyudviklede Formula VI Race ”Flyweight” smedede alufælge med 20” på forakslen og 21” på bagakslen, som giver en reduktion i uaffjedret vægt på 2,6 kg på forakslen og 2,2 kg på bagakslen i forhold til standard. 

LUKSURIØS OG PURISTISK

TECHART FLYWEIGHT CLUBSPORT INTERIØR

TECHART Flyweight DNA fortsætter fra racing-stil indretningen på ydersiden til et minutiøst individualiseret håndlavet interiør.

Eksklusive finish inkluderer nøjagtige syninger i kontrastfarve og det sekskantede mønster af Flyweight DNA’et, samt Flyweight-symbolet skiftevis præget og fejlfrit udformet broderi i en matchende nuance på dørbeklædningen, sæderne, instrumentbrættet og midterarmlænet.

For en intens og kontrolleret køreoplevelse med perfekt støtte selv på grænsen, arbejder TECHART tæt sammen med RECARO, sædespecialisten for banedagsorienterede kørere og racere.

Hver GTstreet R fluevægt er udstyret med TECHART individualiseret RECARO Podium CF præstationssæder som en del af klubsportens interiør. Med en vægt på kun 4,9 kg pr. sædeskal er den ikke kun ultralet, men også raffineret af TECHART med håndmalede elementer og flyweightspecifikt broderi og prægning.

En nyhed er sædepuderne, som er udviklet sammen med OECHSLER, en af ​​innovationslederne inden for additiv fremstilling. De 3D-printede sædepuder på udvalgte områder mellem føreren og sædeskallen tillader et endnu højere niveau af tilpasning – præcist skræddersyet til præstationsorienterede piloter og deres personlige GTstreet R Flyweight.

En anden fordel: De 3D-fremstillede sædepuder giver endnu bedre passiv ventilation og dæmpning, samtidig med at de resulterer i yderligere vægtbesparelser.

SIKKERHED UNDER ETHVERT FORHOLD

TECHART Flyweight Clubsport-pakken bestående af TECHART styrtbøjle, TECHART 6-punkts racersele med FIA-homologering og håndholdt ildslukker sikrer maksimal sikkerhed.

Elimineringen af ​​bagsæderne, en optimeret baghylde med carbon-indsats samt letvægtstæppe for reduceret støjisolering bidrager til yderligere vægtoptimering og intensivering af køreoplevelsen i cockpittet.

GTstreet R Flyweight er designet til racerbrug med hoved- og nakkestøttesystemer.

TECHART-interiøret i TECHART GTstreet R Flyweight fuldendes af et specialfremstillet rat med en lige frem-markør og malet trim.

MOTORPOWER

OFFICIEL FORHANDLER AF TECHART

BESTIL DIN FLYWEIGHT NU!

Ønsker du at bestille din Flyweight?
Så kontakt os nu. 

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

SHOWROOM:
Jylland  · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

SPECIALVÆRKSTEDER:
Jylland · Vejle (My Garage)
Sjælland · Køge

SERVICEPARTNERE:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby