Find motoroptimering til din bil fra OETTINGER

OETTINGER I DANMARK

Navnet OETTINGER har stået for professionel tuning i over 70 år. Mange års erfaring og innovativ udvikling gør OETTINGER til en verdenskendt tuner af biler fra Volkswagen Group.

OETTINGER er certificeret i henhold til ISO 9001/2015 og anerkendt som producent af Federal Motor Transport Authority (KBA).

Hvis Gerhard Oettinger (1920-1997) stadig var i live, ville han bestemt spille en banebrydende rolle i dag i udviklingen af sportslige motorer med den højeste effektivitet.

Under alle omstændigheder blev den ingeniøruddannede og den ældste VW-tuner i Verden betragtet som “Fremskridts-helten” i sin æra som en genial motordesigner i efterkrigstiden, for hvem ingen (teknisk) grænse syntes uoverstigelig. Hans Okrasa “TS” og “TSV” dobbelte karburatorsystemer gjorde sløve Folkevogne kvikke rundt om i Verden.

Hans øgede motoropboringer, drejningsmoment- og effektforøgelser til Audi, Mercedes-Benz og VW var legendariske. Han designede Verdens første 16-ventilsmotor til masseproducerede køretøjer (Golf), den første fem-ventilsmotor (Corrado) og den første sekscylindrede til Folkevognsrugbrøddet.

Selv i dag er virksomheden fyldt med Oettingers ånd, hvilket afspejles i den amerikanske skribent Arthur C. Clarkes manifest: “Enhver tilstrækkelig udviklet teknologi kan ikke skelnes fra magi”. Denne ånd har gjort navnet Oettinger næsten udødelig. Medarbejderne fortsætter det med stolthed og ansvar.

I mange årtier har Oettinger konsekvent anvendt de samme høje standarder for inspirerende ydeevne og fremragende egnethed til daglig brug. Det er derfor ikke tilfældigt, at biler fra Volkswagen Group, der er optimeret af Oettinger, har indtaget førstepladser i deres klasser ved Tuner Grand Prix ved Hockenheim Ring flere gange i løbet af de sidste par år; og at Oettinger Golf VII GTI og Oettinger Golf VII R vandt alle vigtige sammenligningstest i 2014.

Oettinger-myten lever, fortsætter og fortsætter. Og alle, der ejer et Oettinger-køretøj, kan mærke det.

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby