Viser 1–9 af 777 resultater

DC WORKSHOP BLIVER OFFICIELT SPECIALVÆRKSTED FOR MOTORPOWER

DC Workshop, der i dag er ejet af Selected Car Group, indgår nu et officielt samarbejde med MotorPower, der betyder, at DC Workshop fremover vil være MotorPowers officielle landsdækkende specialværksted. 

Kunderne kan nu nyde godt af MotorPowers dybdegående kendskab til produkterne fra verdens førende leverandører, som blandt andet BRABUS og TECHART, og DC Workshops specialiserede viden om og erfaring i større ombygninger. Det er dén ekspertise og faglighed, kunderne kan forvente med det nye samarbejde. 

ET NYT STÆRKT SAMARBEJDE

Efter et succesrigt år i nye omgivelser for MotorPower i MY GARAGE, går MotorPower og husets specialværksted DC Workshop nu tættere sammen i et eksklusivt og spændende samarbejde.

Administrerende direktør for MotorPower Jesper Bacher siger:

Hos MotorPower lever vi af at give vores kunder exceptionel køreglæde ved at forløse deres eksisterende bils fulde potentiale med motoroptimering og styling.

Det er derfor en stor glæde for os, at vi nu teamer op med DC Workshop, som er markedsledende når det kommer til montering af netop denne slags udstyr på premium- og performancebiler med deres særlige kompetencer inden for trackday- og racerbiler.

I praksis betyder det, at MotorPower fungerer som salgsafdeling og DC Workshop som værksted, når det kommer til opgradering af kundernes premium- og performancebiler.

EN UNIK HELHEDSOPLEVELSE

Også Alexander Christiansen, værkstedschef hos Selected Car Group, er glad for det nye samarbejde:

Hos DC Workshop – Powered by Selected Car Group har vi stor fokus på at skabe unikke ydelser i form af servicering, opsætning og optimering af performance- og racerbiler samt oplevelser på øverste niveau på nogle af verdens fedeste racerbaner.

For os betyder samarbejdet med MotorPower, at vi nu kan sætte os solidt i markedet på styling og motoroptimering via nogle af verdens førende producenter af ekstraordinært udstyr.

MotorPower lægger høj vægt på kvalitet, ordentlighed samt en god service, og vi oplever at MotorPower altid går skridtet videre for deres kunder og tænker ud af boksen.

Samtidig glæder vi os til at byde nye og eksisterende kunder velkommen hos vores nye DC Workshop afdeling i Køge, hvor man løbende vil kunne opleve produkter og ombygninger på tætteste hold, og selvfølgelig i Vejle hos MY GARAGE.

LANDSDÆKKENDE SERVICE

Med DC Workshop som officielt specialværksted kan MotorPower nu tilbyde montering af motoroptimering og styling samt større ombygninger i både Øst- og Vestdanmark.

I Jylland kan kunderne få monteret produkterne hos specialværkstedet DC Workshop i MY GARAGE i Vejle, hvor MotorPower også selv har showroom, og på Sjællandssiden bliver monteringsstedet i Køge hos Selected Car Leasing, hvor DC Workshop netop har åbnet dørene til et nyt og moderne værksted med fokus på performance-, special- og racerbiler.

Siden vi flyttede vores showroom til Vejle, har vi oplevet en helt enorm interesse for os og dét, vi kan. Derfor er det et rigtigt spændende samarbejde, vi nu går ind i sammen med DC Workshop.

Et samarbejde, der i øvrigt også betyder, at kunderne hos både MotorPower og DC Workshop får flere fordele i form af både adgang til exceptionelle produkter, eksklusive events mv., siger Jesper Bacher.

MOTORPOWER FORHANDLER VERDENS FØRENDE BRAND

Vores mission er at give vores kunder exceptionel køreglæde.

Man skal kunne udnytte bilens fulde kapacitet, og det skal ske gennem en lovlig motoroptimering og uden at gå på kompromis med hverken holdbarhed, garantier eller miljøet.

Det kræver helt særlige kompetencer og ekspertviden at montere det software, der optimerer bilens kraft, og derfor er det godt, at vi nu har eksperterne fra DC Workshop ombord”, siger Jesper Bacher.

MotorPower er officiel forhandler af 6 af verdens førende brands inden for motoroptimering, styling og særligt limiterede biler fra producenter som blandt andet BRABUS til Mercedes-Benz, TECHART til Porsche og ABT Sportsline til Audi.

MotorPower tilbyder, som de eneste på markedet, motoroptimeringer, der lever op til Færdselsstyrelsens krav, og giver garanti på motor, gearkasse osv. på langt de fleste motoroptimeringer.

ET SPECIALVÆRKSTED ULIG ANDRE

DC Workshop råder over tre forretningsgrene: Motorsport, Trackdays og Specialværksted.

DC Workshop er indbegrebet af motorsport, performance og håndværk. Vores team har stor erfaring med mærker som Lamborghini, Ferrari, Porsche.

DC Workshop er i dag partner med Lamborghini Squadra Corse, Recaro, samt skandinavisk importør af Team Schirmer der specialiserer sig i performance-dele til både BMW og Porsche.

DC Workshop er med andre ord ikke et helt almindeligt værksted.

MOTORPOWER

LÆS MERE OM VORES LEVERANDØRER NEDENFOR

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

SHOWROOM:
Jylland  · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

SPECIALVÆRKSTEDER:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge

SERVICEPARTNERE:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby