Flexleasing af premium- & performancebiler

FLEXLEASING AF BIL HOS MOTORPOWER

Gennem MotorPower får du en unik adgang til flexleasing af biler ulig andre. Hver bil er udviklet til perfektion med maksimum effekt og køreglæde. Fordi vi hos MotorPower finder de muligheder, du ikke anede eksisterede. 

 
 
 

VORES FLEXLEASING

Vi har fundet ét af markedets bedste finansieringsselskaber og kan derfor tilbyde en række aftaler, der passer præcist til vores kunders behov.

GARANTI & SERVICE VED FLEXLEASING

Alle vores biler leveres med minimum 1 års garantiforsikring, oftest med mulighed for tilkøb af yderligere dækningsperiode. I nogle tilfælde har bilen stadigvæk fabriksgaranti. Dette er angivet på hver enkelt bil, vi annoncerer.

Både fabriksgarantien og garantiforsikringen dækker reparation på et autoriseret mærkeværksted efter eget valg, og giver dig en sikkerhed for, at det er veluddannede mekanikere, der står for eventuel fejlretning på din bil.

Det er aldrig MotorPower selv, der udfører mekanisk eller kosmetisk arbejde på din bil. Det overlader vi altid til kompetente fagfolk.

Til alle vores biler tilbydes en fordelagtig serviceaftale enten hos mærkeforhandleren selv eller hos vores samarbejdspartner DriveClever.

Serviceaftalen dækker alle løbende udgifter til service og vedligeholdelse, herunder olieskift, og kan udvides til også at dække udskiftning af sliddele som bremser mv.

 Serviceaftalen kan mod merpris udvides med dæk. Alle de reservedele, der benyttes, er OEM, hvilket sikrer dig, at bilen altid er i optimal stand. 

I modsætning til andre serviceaftaler på markedet, reguleres prisen ikke i forhold til antallet af kørte kilometer. Du kender således altid dine løbende serviceudgifter. 

FORSIKRING VED FLEXLEASING

Vi tilbyder fordelagtig forsikring gennem Topdanmark. Her skelnes ikke mellem hvor du bor eller hvor mange års anciennitet du har. 

Prisen er ens for alle, og afhænger udelukkende af bilens anskaffelsessum. Forsikringen kan udvides med friskadedækning, glasskadedækning og vejhjælp.

 Ønsker du at anvende et andet forsikringsselskab, er dette også muligt. Det forudsætter blot, at du tilkøber en panthaverdeklaration.

GPS-tracker / elektronisk kørebog

Alle vores biler kan monteres med GPS-tracker og elektronisk kørebog. Du får et personligt login til kørebogen, hvor du kan notere formålet med turen, således at kørebogen matcher SKATs krav til f.eks. udbetaling af skattefri kørselsgodtgørelse eller splitleasing.

Er uheldet ude, kan GPS-trackeren også bruges til at eftersøge bilen. Dette er et krav, når bilen har en anskaffelsessum på kr. 300.000 eller mere.

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby