DEN NYE BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ

BMW 4-serie Gran Coupé - en ny dimension af sporty luksus coupé

Med lanceringen af den nye faceliftet BMW 4-serie Gran Coupé, lover BMW “ren køreglæde og sportslig elegance, kombineret med plads til meget mere end begejstring.”

Den nye 5-dørs coupé kommer med et opdateret udseende, med skarpe og direkte linjer, døre med rammeløse vinduer, de nye BMW-nyere for markanthed og kraftfuld look. 

Indvendig kan du sætte dig til rette i de eksklusive lædersæder, med skålformer, som omfavner dig, og holder dig på plads, når du laver en direkte bevægelse i rattet. Det stilrene og minimalistiske cockpit, giver dig uovertruffen overblik, og infortainment lige ved hånden. 

Mod sin forgænger, er den nye BMW 4-serie Gran Coupé blevet større. Hen over forakslen, måler den nye Gran Coupé 25 mm bredere end forgængeren. Det sikrer en mere direkte respons og endnu mere sportslige køreegenskaber. 

BMW 4-serie Gran Coupé af AC Schnitzer

Endnu mere køreglæde
i den nye BMW 4-serie Gran Coupé

Performance upgrade nu klar til BMW 4-serie Gran Coupé

Hos det tyske tuner-selskab, AC Schnitzer, står man nu klar til at give den nye BMW 4-serie endnu mere køreglæde. Hos det Aachen baseret selskab, har man netop løftet sløret for en lang række opgraderingsmuligheder, der ikke kun tager sig godt ud på bilens udseende, men samtidig også løfter bilens samlet performance. Med de netop typegodkendte motoroptimeringer til blandt andet M440i og 430i, løftes performance til hele op til 420 hk og 600 NM. AC Schnitzer arbejder fortsat på at kunne opdatere Gran Coupé programmet med optimeringer til dieseludgaverne også. 

Med den endelige typegodkendelse, kan MotorPower nu også tilbyde at montere og opgradere bilerne for danske kunde. MotorPower kan levere den særlige dokumentation til syn, som kræves af Færdselsstyrelsen, for at kunne lovliggøre motoroptimeringen. MotorPower og AC Schnitzer overtager bilens fabriksgaranti i 2 år eller 100.000 km – hvad end der kommer først. Det er også muligt at tilkøbe en forlænget garantiordning i helt op til 5 år eller 150.000 km fra første indregistrering. Garantien dækker motor, gearkasse og drivline med reparation på autoriserede BMW-værksted.  

BMW 4-serie Gran Coupé af AC Schnitzer
BMW 4-serie Gran Coupé af AC Schnitzer

Sporty og rå linjer
på den nye BMW 4-serie Gran Coupé

Opgraderet udseend til BMW 4-serie Gran Coupé fra AC Schnitzer

Selvom den nye Gran Coupé har fået et opdateret udseende med blandt andet den nye nyrer og den nye bagende, er AC Schnitzer nu også klar et opdateret udseende til bilen. Opgraderingsmulighederne tæller blandt andet over en ny frontlæbe, sænkningssæt, alufælge og udstødningssystem, der alle bidrager til den sporty køreoplevelse og udseende, som 4-serien fortjener. 

Indvendig finder specialdesignet aluminiums-pedalsæt og skiftepaler for fuld kontrol over bilen, når du slipper den opgraderet motor løs. 

MotorPower er officiel forhandler af AC Schnitzer. 

 

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby