Viser 1–9 af 775 resultater

NÅR AMG IKKE LÆNGERE ER NOK

BRABUS TIL MERCEDES-BENZ

Er du træt af. at naboen kører rundt i en C220d AMG-Line, når du selv kører C63 S AMG, men konen ikke kan se forskel på bilerne netop på grund af AMG-Line? 

Tøv ikke. Vi har svaret: BRABUS.

HVEM ER BRABUS?

BRABUS er i ganske korte træk verdens førende tuner af Mercedes-Benz. Med stolte rødder helt tilbage til 1977, hvor tyske Bodo Buschmann startede firmaet med sin gode ven, Klaus Brackmann.

En sammentrækning af forbogstaverne i efternavnene blev nu til BRABUS. 

Bodo Buschmann startede i sin tid det legendariske selskab, da han gerne ville tilpasse sine biler, men ingen kunne opfylde hans behov eller ønsker. 

I dag er BRABUS langt mere end bare ombygning og tuning af Mercedes.

Blandt andet tilbyder BRABUS ombyggede luksusbåde i samarbejde med Axopar Boats, motorcykler i samarbejde med KTM og designure i millionklassen i samarbejde med det verdenskendte firma, Panerai. 

HVORFOR VÆLGE BRABUS?

Er du i tvivl om, hvorfor BRABUS er det helt rette match, når du overvejer at optimere din Mercerdes-Benz, eller når du ønsker at skifte udstødningen? 

Så lad os fortælle dig hvorfor. 

I 2006 satte BRABUS verdensrekord med den hurtigste sedan på markedet: BRABUS Rocket. Med en topfart på hele 362,4 km/t var det astronomisk fart, der ikke før havde været set i en sedan. Rocket-bilen var baseret på Mercedes-Benz CLS (W219). 

Samme år, slog det tysk-baseret selskab sin egen rekord med en ny tophastighed på 365,7 km/t.

Navnet ROCKET er kun givet til helt særlige og limiterede performance-biler fra BRABUS. Navnet fungerer dermed som et kvalitetsstempel af en bil, der performer langt udover det sædvanlige.  

Og har du ikke set en BRABUS G-Wagon iført et Widestar-kit, 800 hk og 23” tommer fælge? Så gør dig selv den tjeneste og se mere her: 

Er du på markedet efter en BRABUS G-Wagon, så lad os bygge den for dig. Helt efter dine behov. 

Mere end 4 årtier med helt særlige performance-biler fra BRABUS burde i sig selv være argument nok for, at du skal vælge en BRABUS-optimering og ikke en chiptuning hos den lokale perlestensmekaniker. 

HVOR KAN JEG KØBE BRABUS?

Er du i tvivl om hvor du kan forhandle skarpere linjer, flere hk eller et andet udstødningssystem fra BRABUS til din Mercedes-Benz, behøver du ikke lede længe.

MotorPower er officiel BRABUS-forhandler, og vi kan levere det fulde produktsortiment fra BRABUS til din Mercedes-Benz, Porsche eller Rolls Royce

Du kan finde motoroptimeringerne her og styling til din bil her via BRABUS’ konfigurator

Når du har fundet de produkter, du ønsker en pris på, kan du sende os en forespørgsel via vores chat på hjemmesiden, sociale medier eller vores kontaktformular – så vender vi retur hurtigst muligt tilbage med en god pris på de ønskede dele. 

Qua af vores BRABUS-importørskab giver vi dig samtidig adgang til eksklusive samarbejder, særligt limiterede performance biler og senest nyt fra BRABUS. 

HVILKE BILER KAN FÅ BRABUS-OPTIMERING?

Hos BRABUS er der helt særlige krav til hvilke biler, der kan få en BRABUS optimering. En tommelfingerregel lyder, at BRABUS udelukkende opererer med Mercedes-Benz, Porsche og Rolls Royce. 

For at kunne få en optimering fra BRABUS må din bil f.eks. ikke være ældre end 6 år. Dette skyldes, at BRABUS udfaser produktprogrammerne i takt med, at nye og opdaterede biler fra Mercedes kommer på gaden. 

Du kan derfor opleve, at du ikke kan få en motoroptimering til din Mercedes-Benz C220d fra 2015. 

En BRABUS optimering er også kun tilgængelig til et særligt udvalg af motor-programmer. Det er for eksempel ikke muligt at få en BRABUS-optimering til Mercedes A200 eller en E180, da efterspørgslen slet ikke eksisterer på disse biler på det tyske marked. 

Er du i tvivl? Så find din BRABUS optimering her:

ER EN BRABUS-OPTIMERING LOVLIG?

Der er helt særlige krav til motoroptimeringer i Danmark, hvilket kan gøre det svært at gennemskue, hvorvidt en optimering er lovlig eller ej. 

Hos MotorPower forhandler vi udelukkende lovlige motoroptimeringer, og vi sikrer dig derfor, at BRABUS optimering til din bil er fuld lovligt. 

Din bil vil, efter montering af optimeringen, blive synet med den konstruktive ændring registreret i bilens papirer, hvilket gør den lovlig at anvende på de danske veje. 

Du kan læse mere om forskellen på chiptuning og motoroptimering via knappen nedenfor.

HVAD MED GARANTI PÅ BRABUS-OPTIMERING?

Bare rolig – BRABUS giver garanti i op til 3 år eller 100.000 km fra første monteringstidspunkt, når du vælger en BRABUS optimering hos et autoriseret Mercedes-værksted. 

Garantien fra BRABUS kan opnås i tre stadier af Mercedes’ levetid. 

Monteres BRABUS optimeringen inden bilen bliver indregistreret første gang, er det muligt at opnå garanti i op til 3 år eller 100.000 km fra monteringstidspunkt. 

Monteres optimeringen inden bilen bliver 6 måneder fra første indregistrering, er det muligt at opnå garanti i op til 2 år eller 100.000 km fra monteringstidspunkt. 

Monteres optimeringen inden bilen bliver 12 måneder fra første indregistrering, er det muligt at opnå garanti i op til 1 år eller 100.000 km fra monteringstidspunkt. 

“Hvad hvis min bil er uden for garanti?”

Skulle du ikke have mulighed for at opnå garanti gennem BRABUS på din Mercedes-Benz, har du mulighed for at tegne en Service- og Reparationsaftale. Det kan du læse mere om her. 

BRABUS -
NÅR STANDARD IKKE LÆNGERE ER GODT NOK

Hvilken følelse går gennem maven på dig nu? Spænding? Storslåethed? Eller måske power? Uanset hvilken forventning og følelse du har, så kan BRABUS forløse den. 

BRABUS – når standard ikke længere er godt nok.

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle (My Garage)
Sjælland · Roskilde

Værksteder:
Sjælland · Roskilde
Fyn · Nørre Aaby
Sydjylland · Vejle
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

BRUG FOR HJÆLP

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby