Viser 1–9 af 775 resultater

BASERET PÅ PORSCHE 992 TURBO S

BRABUS ROCKET R "1 OF 25"

Velkommen til det mest ekstraordinære kapitel af BRABUS Rocket Legacy til dato.

En ubarmhjertig jagt på perfektion. En fængslende kombination af ren og skær kraft, som kun en BRABUS Rocket kan levere.

Baseret for allerførste gang på Porsche 911 Turbo S Coupe-platformen er Rocket R et uudsletteligt udtryk for individualitet. Det er den ultimative køreoplevelse, der udstråler baneklar høj ydeevne og ubundet mesterværks-elegance i hver eneste detalje af dens vanedannende tilstedeværelse.

Produktionen er begrænset til kun 25 enheder på verdensplan.

HURTIG, HURTIGERE, VÆK

BRABUS ROCKET R "1 OF 25"

Gør krav på din plads i cockpittet og mærk den utæmmede styrke på 900 hk og 1.000 NM med et let tryk på speederen.

Drevet af en 3,8-liters flat six-motor udstyret med specialbyggede to BRABUS højtydende turboladere, skyder BRABUS 900 Rocket R fra 0 til 100 km/t på 2,5 sekunder, og stopper ikke før du når en supersonisk fart på 340 km/t. 

Ud over 100 km/t-mærket udnytter dette rumskib blandt superbiler hver tomme af sin kompromisløse kraftforsyningsteknologi i forbindelse med den enten automatisk eller manuelt skiftede otte-trins dobbeltkoblingsgearkasse.

Resultatet? 0 – 200 km/t på blot 7,2 sekunder. Men det er ikke kun lige hastighed, der adskiller BRABUS 900 Rocket R.

Det elektronisk kontrollerede firehjulstræk kanaliserer ubesværet kraften til hvert hjul, hvilket sikrer fremragende greb og stabilitet i hver drejning.

KOMPROMISLØS DESIGN

BRABUS ROCKET WIDESTAR

Uanset om du nyder friheden på den åbne motorvej, dominerer racerbanen eller blot svælger i følelserne af uovertruffen adrenalin, er BRABUS 900 Rocket R ren 1-sekund-wow – designet til at imponere med sin slanke og truende silhuet.

Dens skræddersyede BRABUS WIDESTAR karrosseri lavet af kulfiber af høj kvalitet blev finjusteret både i dets umiskendelige stil og funktionalitet takket være avanceret vindtunnelteknologi, hvilket sikrer en BRABUS Rocket typisk symfoni af høj ydeevne og next-level aerodynamisk effektivitet.

Den BRABUS-opgraderet front med komplet med carbon sætter scenen for en overordentlig sporty køreoplevelse og producere optimal downforce ved høje hastigheder.

Carbonomgivelserne leder perfekt luftstrømmen ind i luftindtagene på kølere og forbremser.

BRABUS WIDESTAR forkofangeren integreres problemfrit i designet i harmoni med BRABUS forskærmene på hver side af superbilen.

For at udstøde den opvarmede luft fra de Kevlar-forede hjulkasser, har de specialudviklede luftventiler.

De blotlagte carbon-rocket-paneler afrunder superbilens slående kileform, der måler 196,8 centimeter, mens deres store luftindtag forsyner motoren med både forbrænding og køleluft.

 

PERFEKT AFSTEMT

HJUL OG CHASSIS

BRABUS 900 Rocket R ruller på nye og specialudviklede 22/21-tommer BRABUS Monoblock P “Platinum Edition” hjul.

Fremstillet ved hjælp af state-of-the-art smedningsteknologi og bearbejdningsteknologi, unikke fem-eger design med BRABUS Rocket typiske carbon aero-skiver tilfører alle fire hjul en umiskendelig racing flair.

Denne slående kombination af letvægtskonstruktion og styrke fanger ikke kun opmærksomheden, men udnytter effektivt rotationen til at skovle luften opvarmet af bremserne ud af hjulbrøndene.

Det specialudviklede BRABUS-sportsaffjedringssystem med specialtilpassede BRABUS-spiralfjedre og fuldt justerbare støddæmpere sikrer optimal håndtering, uanset hvor du vælger at gøre dit statement, mens det perfekt afrunder superbilens udseende og køredynamik gennem et lavere tyngdepunkt.

INTERIØR PÅ BRABUS ROCKET R

ET SANDT MESTERVÆRK

Indvendigt afslører BRABUS 900 Rocket R sin unægteligt elegante side – med et komplet BRABUS Masterpiece interiør, designet til at skabe en verden af ​​skræddersyet håndværk og banebrydende design.

Hver detalje omhyggeligt placeret for at kontrastere dens aggressive udseende og hver tråd en hyldest til en hel arv af ubundet BRABUS højtydende.

Et særligt blødt sort læder defineret af et unikt BRABUS “Ellipse” quiltemønster dækker hele kabinen, lige fra sædeoverfladerne til dørpanelerne, hele vejen til fodbrøndene og elementerne på instrumentbrættet – i sidste ende smelter sammen med den sorte Alcantara loftbeklædning i en sømløs blanding, der udstråler ren 1-Second-Wow.

Ud over de spændende detaljer, der er sat af matchende sorte topsømme og piping, var midtersektionerne af hvert sæde perforeret med kirurgisk præcision for at sikre optimal effektivitet af det integrerede klimakontrolsystem og maksimal komfort.

Den eneste begrænsning er din fantasi – alle BRABUS Masterpieces kan konfigureres i alle detaljer i henhold til individuelle specifikationer.

 

BESTIL DIN ROCKET NU!

Ønsker du at bestille én af de 25 biler? Så skynd dig at kontakte os nu. 

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

SHOWROOM:
Jylland  · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

SPECIALVÆRKSTEDER:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge

SERVICEPARTNERE:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby