BRABUS Rocket 1000 – stærkere og hurtigere end nogensinde før

BRABUS Rocket 1000 ”1 of 25”

BRABUS Rocket 1000 er baseret på en Mercedes-AMG GT 63 S E Performance plugin-hybrid, og fremstår som en ekstraordinær og sjælden superbil, som i den grad skiller sig ud fra mængden.

Bilen vil kun blive bygget i 25 eksemplarer. Det er en bil man sjældent vil få mulighed for at se eller købe, hvilket understreger dens investeringspotentiale.

Forgængeren, BRABUS Rocket 900, oplevede en prisstigning på over 60% fra introduktionen i 2020 til den første blev annonceret til salg i 2022.

 

Motor

1.000 hk og 1.820 NM

Kombinationen af benzin- og elmotoren giver bilen en effekt på 1.000 hk og 1.820 NM, hvilket får den eksklusive 4-dørs coupé til at accelerere fra 0–100 km/t på blot 2,6 sekunder og fortsætte til over 300 km/t. 

Biturbo V8-motorens slagvolumen er øget til 4,5 liter, og med BRABUS’ ekspertise indenfor avanceret hybridteknologi, har de skabt den mest magtfulde superbil i BRABUS’ 47-årige historie. BRABUS Rocket 1000 er samtidig en af de mest kraftfulde hybrid-superbilen i verden. 

EKSTERIØR

Carbon detaljer

Bilens ydre demonstrerer power og performance og er fuldendt med carbon-detaljer, som fuldt carbon forskørt, som passer perfekt til de brede carbon forskærme, der øger bilens samlede bredde med 6,7 cm. Dertil imponerer bilen med sin multi-piece carbon bagvinge, der giver ekstra downforce, der matcher bilens uudtømmelige kraftreserver. Bagenden rå design fuldendes af de fire afgangsrør i kombinationen af carbon og titanium.

BRABUS Rocket 1000’s unikke look understreges af de specialdesignede Monoblock P letvægtsfælge, der måler hele 21 tommer foran og 22 tommer bagtil. 

INTERIØR

Et sandt mesterværk

Når du sætter dig til rette i BRABUS Rocket 1000’s håndlavede kabine, bliver du forkælet med sort, blødt og åndbart læder samt skinnende carbon på instrumentbordet og midterkonsollen.

På sæderne er en hidtil uset designdetalje: BRABUS Heritage-logo’et ”77”, som afspejler året 1977, hvor BRABUS blev grundlagt.

BRABUS Rocket 1000 er mesterværket over dem alle, hvilket understreges med signaturskiltet i kabinen med ”BRABUS Masterpiece”.

BESTILLING

Bliv en af de udvalgte

Gennem MotorPower har du muligheden for at erhverve dig én af de blot 25 BRABUS Rocket 1000, der vil blive produceret.

Forudbestillinger modtages indtil 1. marts 2024 ved samtidig betaling af depositum.

Betaling af depositum er ikke garanti for, at du vil kunne købe en BRABUS Rocket 1000, da de 25 eksemplarer allokeres efter udløb af bestillingsperioden.

Kontakt os for at bestille.

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby