Viser 1–9 af 775 resultater

BASERET PÅ MERCEDES-AMG G63 S

BRABUS P 900 ROCKET EDITION "ONE OF TEN"

Velkommen til det største og dristigeste kapitel af BRABUS Rocket-arven – BRABUS P 900 Rocket Edition “One of Ten”. 

Denne eventyrraket, er så umiskendeligt BRABUS som nogensinde, med en helt ny, aldrig før set identitet. Det er den kompromisløse styrke ved BRABUS XLP og den selvsikre ydeevne af en baneklar superbil, der er samlet for allerførste gang. 

Det er et rent BRABUS-mesterværk, baseret på Mercedes-AMG G63, der udstråler ustoppelig kraft og kendetegnende 1-sekund-wow elegance i alle detaljer. Vær modig. Lav en erklæring. Oplev styrken af BRABUS P 900 Rocket Edition “One of Ten”. Produktionen vil være begrænset til 10 enheder på verdensplan.

Større, bedre, ustoppelig.

BRABUS P 900 ROCKET EDITION "ONE OF TEN"

BRABUS P 900 Rocket Edition blev udviklet til at udvide og forbedre BRABUS’ signatur Rocket-designsprog, mens den bibeholder BRABUS typiske 1-sekunds-wow-faktor i alle detaljer. Og med kun 10 enheder tilgængelig på verdensplan, er der her mulighed for at sikre en fremtidig investering? 

Endnu en gang er en væsentlig del af superbilens eksklusive design vores højkvalitets BRABUS Rocket Edition Widestar eksteriørkoncept, understreget af et væld af tilbagevendende såvel som helt nye funktioner.

BRABUS frontpanelindsatser og frontspoiler lavet af prepreg eksponeret kulfiber samt de slående “Rocket Red” sideflapper i samspil med det umiskendelige “Rocket Launch” stemningslys integreret i carbon frontgrillen giver BRABUS P 900 Rocket Edition sin tydeligt, aggressivt ansigt.

For første gang nogensinde har dette kendetegnende design BRABUS “PowerView” motorhjelmen, designet til at give et direkte udsyn til den dobbeltturboladede V8-motor.

De opgraderede kulstofskærme samt BRABUS bagdiffusoren, ligeledes komplet med accentuerende sideklapper, runder BRABUS P 900 Rocket Editions uforlignelige identitet af på typisk BRABUS-manér, mens de sikrer en raketskibsflair på næste niveau.

BRABUS P 900 ROCKET EDITION

SUPERSONISK POWER

Ligesom sine forgængere tilbyder den helt nye BRABUS P 900 Rocket Edition det bedste inden for ydelsesteknik og kraftforsyning.

Det er ren, kompromisløs køresjov designet til at rykke grænserne yderligere. Et helt nyt koncept af selvsikker kraft, inspireret af tradition.

Fra 0 km/t accelererer denne fuldt brabusized superpickup til 100 km/t på kun 3,7 sekunder takket være BRABUS Rocket 900 4,5 liters V8-motor med dobbelt turbovolumen, der yder 662 kW/900 hk.

Drejningsmomentet på 1250*** Nm overføres øjeblikkeligt via en ni-trins automatgearkasse, som kan skiftes automatisk eller manuelt – alt sammen på førerens fritid.

Med en elektronisk begrænset tophastighed på 280 km/t er BRABUS P 900 Rocket Edition klar til start.

Det højtydende BRABUS-udstødningssystem i rustfrit stål, komplet med kulstofudstødningslister, aktivt kontrollerede ventiler og integreret Rocket launch-atmosfærelys giver den rette akustik og udseende, mens den perfektionerer kraftforsyningen ved at reducere udstødningens modtryk.

Aktiv spjældstyring gør det muligt for chaufføren at skifte mellem en overordentligt halsende V8-lyd i ‘Sport’-tilstand og en subtil hvisken i ‘Coming Home’-tilstand ved et tryk på knappen.

Perfekt aerodynamisk performance

SMEDEDET TIL PERFEKTION

Konceptualiseret til perfekt aerodynamisk effektivitet, er BRABUS P 900 Rocket Edition udstyret med 24-tommer BRABUS Monoblock Z “Platinum Edition” Aero-Disc smedede hjul. 

State-of-the-art fremstillingsprocesser og en signatur “Black and Bold” finish sikrer et unikt udseende samt maksimal styrke. 

Det karakteristiske letvægtsdesign sikrer forbedret stabilitet samt optimal håndtering. Med BRABUS RideControl aluminium coilover affjedringssystem kan kørehøjden justeres med op til 45 millimeter, hvilket forbedrer køredynamikken markant gennem et lavere tyngdepunkt.

De højtydende dæk er leveret af BRABUS’ teknologipartnere CONTINENTAL.

INVESTERINGSPOTENTIALE

Er du på udkig efter en bil, hvor performance og ingeniørkunst er perfekt afbalanceret, og hvor der kun bliver bygget 10 enheder? 

Historisk set, har alle BRABUS ROCKET EDITION-udgaverne haft en værdistigning på over 50%. 

Det kan du læse mere om her.

Ønsker du at sikre dig dit eksemplar? Så kontakt os nu. 

Typisk 1-sekunds-WOW-faktor

BRABUS P 900 - ET RENT MESTERVÆRK

Byg det. Style det. Forkæl det. 

Intet BRABUS-mesterværk ville være komplet uden et skræddersyet, fuldt håndlavet interiørdesign, der fuldender dets umiskendelige BRABUS 1-Second-Wow-look. 

Forfinet ned til mindste detalje, kombinerer det elegante tofarvede læderkoncept sort med “Rocket Red” og imponerer med sin upåklagelige finish, komplet med en speciel BRABUS “Seashell Diamond”-quiltning samt perforeringer påført med præcision rundt i hele kabinen, inklusive sæder, beklædningselementer og fodbrøndene, som ligeledes var betrukket med det fineste læder. 

Som en yderligere hyldest er mange interiørelementer af denne specialudgave blevet færdiggjort med mærket “Heritage”, som hylder vores grundår – 1977, og dermed til over fire årtiers BRABUS med dets prægede “77” signeter. 

Oplev toppen af selvsikker luksus; dette enestående interiørdesign tilbyder uovertruffen opmærksomhed på detaljer. 

Den slående “Rocket Red”-rude forbedrer over 206 individuelle cockpitelementer, herunder trimpaneler, håndtag, kontakter, højttalerafdækninger samt luftåbninger. 

En række avancerede kulfiberelementer, såsom de ergonomiske BRABUS Race-skiftskiftere, rat, instrumentbræt og midterkonsoller samt dørpaneler komplementerer P 900’s unikke flair i kombination med stilfulde aluminiumskomponenter inklusive pedalerne og dørlåsestifter. 

Integreret i midterkonsollen understreger et analogt ur i Panerai Luminor-design pickuppens næste niveaus udseende og følelse.

LEASING AF PREMIUM BILER

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle (My Garage)
Sjælland · Roskilde

Værksteder:
Sjælland · Roskilde
Fyn · Nørre Aaby
Sydjylland · Vejle
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby