Viser 1–9 af 777 resultater

Baseret på Mercedes-AMG GT 63 S PERFORMANCE

BRABUS 930 - DEN MEST KRAFTFULDE BRABUS SUPERBIL NOGENSINDE!

Forvent det uventede – Den mest kraftfulde BRABUS superbil nogensinde! Dette er BRABUS 930.

Et helt nyt niveau af 1-sekunds-Wow højtydende præget af ånden fra et ægte BRABUS-mesterværk. Definitionen af, hvad en moderne superbil skal være, genoplives. Er du klar?

Denne BRABUS-superbil er  baseret på Mercedes-AMG GT 63 S E-Performance-platformen blev konceptualiseret til en uovertruffen køreoplevelse.

Ved at kombinere umiskendelig signaturstyling og jordskælvende styrke med en ubestrideligt sofistikeret karakter, udstråler BRABUS 930 lynets kraft i hver eneste detalje. Oplev slående kraft. Oplev BRABUS højtydendes nye ansigt.

Jordskælvende performance

BRABUS 930

BRABUS 930 tilbyder det absolutte maksimum inden for moderne performance.

Det er den mest kraftfulde BRABUS-superbil, BRABUS nogensinde har bygget – ved at udnytte hybridpotentialet fra GT 63 S E-Performance-platformen til at skabe en BRABUS-køreoplevelse, som du aldrig har følt det før.

I samspil med den modulære plug-in hybrid drivlinjeteknologi sender den 4,0-liters dobbelt turboladede BRABUS højtydende V8 dette firehjulstræk fra 0 – 100 km/t på kun 2,8 sekunder med en svimlende effekt på 930 hk og 1.550 NM.

Den supersoniske kraft overføres øjeblikkeligt via en ni-trins gearkasse, som kan skiftes enten automatisk eller manuelt – alt sammen efter førerens humør.

Superbilens tophastighed er elektronisk begrænset til 316 km/t for at beskytte Continental SportContact 7 højtydende dæk. 

Det højtydende BRABUS-udstødningssystem i rustfrit stål med aktivt styrede ventiler giver et lige så spændende lydbillede med et tryk på en knap. 

V8’eren kan enten køres diskret i “Coming home”-tilstand eller i “Sport”-positionen, hvilket fremkalder en ekstra kraftig lyd fra forbrændingsmotoren. 

Ud over dets øjeblikkeligt iøjnefaldende design med 90-millimeters udstødningsrør – perfektionerer systemet yderligere kraftforsyningen ved at reducere udstødningsmodtrykket.

BRABUS 930

FULD KONTROL VED SUPERSONISK FART

Rundt omkring i superbilens chassis sikrer et udvalg af BRABUS typiske pre-preg kulfiberelementer en kompromisløs kombination af ydeevne og stil. 

BRABUS frontspoileren, tilbehøret til de store luftindtag i forkofangeren samt den tilpassede kølergrill gør GT’ens front endnu mere iøjnefaldende. 

Konstrueret med millimeter-præcis opmærksomhed på detaljer, reducerer frontspoileren løftet på forakslen ved høje hastigheder. 

Bagenden af den firedørs hybrid er også designet til at understrege dens kraft. Carbondiffusorindsatsen indrammer perfekt de fire udstødningsrør på BRABUS-sportsudstødningen.

BRABUS 930’s kører på 21/22-tommer BRABUS Monoblock Z “Platinum Edition” smedede hjul.

Fremstillet ved hjælp af højteknologisk smedningsteknologi og det seneste inden for CNC-bearbejdning, giver de en fremragende kombination af letvægts smidighed og maksimal styrke – kendetegnet ved et sporty 10-eger design og en matchende “Signatur Black” finish. 

Udstyret med et brugerdefineret BRABUS affjedringsmodul kan kørehøjden justeres med op til 20 millimeter, hvilket forbedrer køredynamikken og håndteringen markant gennem et lavere tyngdepunkt.

Innovation møder arv

BRABUS 930 INTERIØR

Intet BRABUS-mesterværk ville være komplet uden et skræddersyet interiør – håndlavet til upåklagelig perfektion på BRABUS-sadleriet af deres team af højtuddannede specialister.

BRABUS 930 har et luksuriøst sort læderbetræk, der fremhæves af røde syninger, designet til at komplementere dens unægtelig sofistikerede side.

Et elegant trekantsyningsmønster blev implementeret med kirurgisk præcision på sædefladerne samt gulvet i både cockpittet og bagagerummet.

De midterste sektioner af hvert sæde er blevet perforeret med kirurgisk præcision for at sikre optimal effektivitet af det integrerede klimakontrolsystem og maksimal komfort.

Et omfattende udvalg af BRABUS carbonelementer, BRABUS dørstifter, mateloxerede aluminiumspedaler sikrer et sporty touch til designets overordentlig luksuriøse flair.

Den eneste begrænsning er din fantasi – alle BRABUS Masterpieces kan konfigureres i alle detaljer i henhold til individuelle specifikationer.

ØNSKER DU EN BRABUS 930?

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

SHOWROOM:
Jylland  · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

SPECIALVÆRKSTEDER:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge

SERVICEPARTNERE:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby