Baseret på Mercedes-AMG G63

BRABUS 900 SUPERBLACK

BRABUS 900 Superblack er seneste tilføjelse til BRABUS’ monokrome designserie af yderst eksklusive BRABUS signatur-superbiler. 

Defineret af kompromisløs raketkraft og en ekstravagant 1-sekunds WOW-faktor, er BRABUS 900 Superblack basseret på den legendariske Mercedes-AMG G 63. 

900 Superblack er næste niveau a Geländewagen, som er designet til at skubbe til grænserne med sit umiskendelige sorte og dristige design, betagende ydeevne og skræddersyet Masterpiece-interiør. 

Dette er den definitive BRABUS superbil – en ustoppelig natraket med en hyldest til over fire årtier med passion, luksus og arv. 

Rocket 900 4.5 liters V8

NAVNGIVENDE 900 HK

For det bedste inden for ydelse er BRABUS 900 Superblack udstyret med en BRABUS Rocket 900 4.5 liters V8-motor med nyudviklede turboladere, der producerer sine navngivende 900 hk og astronomiske 1.250 NM. 

Dette er med til at sikre en raketfart fra 0 til 100 km/t på sølle 3,7 sekunder og stopper ikke før, bilen når den elektroniske fartbegrænser på 280 km/t. Kraften er leveret direkte takket være den 9 trins automatgearkasse, hvor fører selv kan vælge mellem manuel eller automat. 

Det nyudviklede BRABUS udstødningssystem i rustfrit stål med carbon-potter, er med aktiv spjældstyring, der giver føreren mulighed for at vælge mellem buldrende tordenvejr og en subtil blød V8-lyd. 

Udstødningssystemet er perfektioneret med dens rette udseende inklusiv integreret “launch-lys” og kraftforsyningen ved at reducerer modtryk. 

BRABUS 900 Superblack

BRABUS WIDESTAR

Elegance møder stealth og typisk BRABUS i den nye BRABUS 900 Superblack. 

Udvendig finder du det umiskendelige BRABUS Widestar eksteriør-kit, der blandt andet betyder skærmkasseforøgelse, ny og aggressiv frontspoiler og mere. 

Bilen tager sig ekstrem godt ud i den elegante og velkendte BRABUS “Obsidian-back” farve, der sikrer sporty og aggressive detaljer i perfekt symbiose med sans for detaljer. 

Håndlavet carbonelementer på karosseri og de store 24″ Monoblock Z smedede hjul understreger den luksuriøse Geländewagens signaturfunktioner, og sikrer samtidig maksimal vejgreb, når du slipper de 900 hk løs. 

Indvending er bilen skræddersyet med et BRABUS Masterpiece-interiør i sort læder med “Seashell Diamond” syninger og BRABUS Heritage mærker, som hylder BRABUS’s grundår – 1977, og med over fire årtier med BRABUS. 

Designet til at gøre dig til centrum for opmærksomheden, uanset hvor din rejse tager dig hen. BRABUS 900 Superblack er definationen på BRABUS. 

SKAL DU HAVE FINGRENE I EN BRABUS?

MotorPower er officiel importør af BRABUS, og giver dig derfor en unik adgang til disse særlige performancebiler. Skal din næste bil være en BRABUS? 

Kontakt os nu. 

MOTORPOWER

DANMARKS ENESTE UDBYDER AF LOVLIG MOTOROPTIMERING MED GARANTI

FIND MOTOROPTIMERING & LEASINGBILER HER

LEASING AF PREMIUM BILER

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle (My Garage)
Sjælland · Roskilde

Værksteder:
Sjælland · Roskilde
Fyn · Nørre Aaby
Sydjylland · Vejle
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby