Viser 1–9 af 777 resultater

Højtydende superbil baseret på Mercedes-AMG GLS 63 S 4MATIC+

BRABUS 900 SUPERBLACK

BRABUS 900 SUPERBLACK

I mere end 45 år har BRABUS-mærket stået for overlegne motorer, der kombinerer enestående ydeevne og fejlfri holdbarhed på det højeste niveau af perfektion. 

Derfor er den nye BRABUS 900 SUPERBLACK også drevet af en af de mest potente motorer i virksomhedens historie. I gennemprøvet tradition er GLS 63-motoren fuldstændig revideret i virksomhedens højteknologiske motorværksted fra Bottrop. 

BRABUS 900 SUPERBLACK er et sandt mesterværk. Uanset om du ser på bilen indefra, udefra, sidder bag rattet eller på en af de 6 andre sæder i bilen, vil du fornemme de luksuriøse detaljer og den uimodståelige kraft som bilen har. 

Ja – du læste rigtigt. BRABUS 900 SUPERBLACK er en megaliner med 7 sæder i. 

 

Asfaltssmeltende ydeevne

PERFORMANCE I BRABUS 900 SUPERBLACK

Ydeevnen for BRABUS 900 SUPERBLACK er intet mindre end enestående: Den producerer sin maksimale effekt på 662 kW / 900 hk ved lave 6.200 o/min.

Lige så uovertruffen er det gigantiske drejningsmoment på 1.250 NM, som allerede opnåes ved lave 2.900 o/min. (Dog elektronisk begrænset til 1.050 NM)

Disse tal opnås takket være den mest ekstreme og hårdkogte motor i BRABUS’ historie, nemlig deres BRABUS ROCKET 4,5-liters V8 twin turbo med øget slagvolumen og specialudviklet turboladere.

UBØNHØRLIG KRAFT I
BRABUS 900 SUPERBLACK

Som et resultat er den firehjulstrukne superbil i stand til at levere ydeevnen som en fuldblods sportsvogn.

Fra hvile accelererer den firehjulstrukne SUV, der vejer omkring 2,6 tons, til 100 km/t (62 mph) på kun 3,6 sekunder.

Afhængigt af den valgte kombination af dæk/hjul er tophastigheden elektronisk begrænset til 310 eller 330 km/t. 

BRABUS 900 SUPERBLACK

ET MESTERVÆRK INVENDIGT

BRABUS’ indretningsspecialister udviklede et skræddersyet, fuldt håndlavet BRABUS Masterpiece interiør til BRABUS 900 Superblack for smagfuldt at fremhæve dens karakteristiske sorte og dristige udseende.

Forfinet ned til mindste detalje imponerer det luksuriøse helt sorte Masterpiece-design med sin upåklagelige finish, komplet med speciel BRABUS “Seashell Diamond”-quiltning og perforeringer påført med præcision omkring hele kabinen inklusive sæder, trimelementer og fodbrøndene, som er ligeledes betrukket med det fineste læder.

Matchende sorte kanter og syninger tilføjer spændende detaljer. Som en stilfuld hyldest til mere end fire årtiers ydeevne, er interiørelementer som solskærmene blevet afsluttet med Heritage-mærkemønsteret, som hylder vores grundår – 1977, og dermed til over fire årtiers BRABUS med dets prægede “77” ” signeter.

Det eksklusive interiør i den nye superbil omfatter også et væld af sporty carbon-komponenter.

Dele af ratkransen er lavet af denne komposit, ligesom rammerne i instrumentbrættet, dørpanelerne og midterkonsollen.

Klassiske skraber med BRABUS-logo, der skifter farve synkront med den omgivende indvendige belysning ved alle fire døre og bagklappen tilføjer yderligere tiltalende detaljer.

Håndlavet carbon

AERODYNAMIK UDVIKLET TIL PERFEKTION

Det siger sig selv, at aerodynamikken, dækkene og affjedringen også skal være skræddersyet til det enorme ydeevnepotentiale i BRABUS 900 SUPERBLACK.

Designerne formede eksponerede carbon-karrosserikomponenter, der er sporty, elegante og tilbyder en præcis pasform.

De giver SUV’en et mere sportsligt udseende og er aerodynamisk effektive. BRABUS frontspoileren fastgøres til den nederste del af fascien og gør fronten af SUV’en endnu mere markant.

Desuden reducerer den sofistikerede form af denne aerodynamiske forbedringskomponent forakselløft ved høje hastigheder, hvilket resulterer i yderligere forbedret håndteringsstabilitet.

Sideluftindtagene i forkofangeren er opgraderet med skræddersyet luftkanaler. Det spændende udseende omfatter også BRABUS-luftindtag i kølergrillen samt et baggrundsbelyst BRABUS-emblem og hvide signaturstriber.

Disse striber, BRABUS-modelmærkerne bagpå og på siderne af superbilen giver kontrast til det mørke SUPERBLACK outfit. Skræddersyet BRABUS eksponeret carbonbeklædning giver hjulkasserne et mere sporty udseende.

Den samme effekt opnås på bagsiden af BRABUS diffusor-indsatsen, som perfekt viser sportsudstødningens fire BRABUS-udstødningsrør.

Hjul og undervogn på
BRABUS 900 SUPERBLACK

SMEDET PERFORMANCE

I den største variant udnytter de smedede BRABUS Monoblock Z “PLATINUM EDITION” 24-tommer hjul perfekt den tilgængelige plads under superbilens hjulkasser.

Takket være brugen af ​​CAD-teknologi og state-of-the-art produktionsprocesser tilbyder disse hjul en perfekt kombination af letvægtsdesign og styrke.

Deres design har ti eger, der strækker sig helt ud til kanten af ​​fælgen, hvilket får dem til at se endnu større ud, end de er. De ideelle højtydende dæk til disse højteknologiske hjul er leveret af teknologipartneren Continental.

Forakslen kører på størrelse 10Jx24 fælge med 295/35 R 24 dæk. Bagakslen bruger hjul, der er 12 tommer brede med dæk i størrelsen 335/30 R 24. Disse dæk kræver elektronisk begrænsning af tophastigheden til 310 km/t (192 mph).

Når du vælger det valgfrit tilgængelige BRABUS 23-tommer sæt hjul, tillader dækkene at øge tophastigheden til 330 km/t (205 mph).

For yderligere at optimere håndteringen og gøre den endnu mere sikker og samtidig få bilen til at se mere sportslig ud som følge af sænkning, udviklede tunerens affjedringsingeniører et brugerdefineret kontrolmodul til luftaffjedringen.

Det reducerer kørehøjden på BRABUS 900 SUPERBLACK med 25 millimeter (1,0) sammenlignet med basisbilen.

BRUG FOR HJÆLP

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby