Viser 1–9 af 775 resultater

DEN ULTIMATIVE FUSION AF KRAFT OG ELEGANCE

BRABUS 850 - BASERET PÅ MERCEDES-MAYBACH S 680

Den ultimative fusion af kraft og elegance har et navn – BRABUS 850.

Et mesterværk af moderne udtryk, designet til at maksimere hvert enkelt aspekt af traditionel luksus.

Denne rullende symfoni af avantgarde er sin helt egen klasse af ekspertise, hvor ubundet raffinement og selvsikker styrke mødes i et betagende udtryk for individualitet.

BRABUS 850 er det højeste niveau af moderne kørsel. Det er en oplevelse uden sidestykke. Hver kurve, hver overflade, hver omhyggeligt overvejet detalje, der fanger sanserne med en 1-sekunds-Wow-faktor, der trodser konventionen. Overskrid grænserne. Maksimer luksus!

BRABUS 850

ET EKSTRAORDINÆRT YDRE

Tillad dig selv at blive opslugt af sirenesangen fra BRABUS 850’s fascinerende tilstedeværelse, når du træder ind i en ny verden af eksklusiv luksus.

Foran er limousinens særprægede ansigt gjort endnu mere slående takket være et flerdelt carbonkoncept med BRABUS frontspoilerlæbe og tilbehør til sideluftindtag. 

BRABUS carbindiffusoren bagpå fuldender det udvendige design og fremhæver de to sorte emaljerede udstødningsrør i BRABUS højtydende udstødningssystem.

Endelig har alle trimelementer, inklusive den brugerdefinerede BRABUS-kølergrillramme, en elegant sort finish, der tilfører BRABUS 850 en unik sort og fed signaturkarakter.

KRAFT OG LYD PÅ BRABUS 850

IKKE MÅLBAR

Under BRABUS 850’s elegante konturer ligger et kraftcenter designet til at tage superlativet til et helt nyt niveau.

Udstyret med en 6,3-liters V12-motor med øget slagvolumen og to BRABUS højtydende turboladere, sprinter dette firehjulstrukne mesterværk af moderne elegance fra 0 til 100 km/t på kun 4,1 sekunder.

Dens tophastighed er elektronisk begrænset til 250 km/t. Endnu mere markant er dog den absolutte ubesværethed, hvormed luksusforingen forvandler hver millimeter, gaspedalen bevæger sig nedad, til en enorm acceleration. 

Takket være dens ni-trins automatgear forskydes 1.100 NM moment med det samme, hvilket gør hver kørsel til en uforglemmelig oplevelse både i førersædet og i førsteklasses bagkabine.

Det højtydende BRABUS-udstødningssystem i rustfrit stål sikrer et lydbillede, der harmonerer perfekt med BRABUS 850’s sofistikerede, men unægteligt kraftfulde karakter.

Dens ventilstyringsteknologi giver føreren mulighed for at vælge mellem at manøvrere superbilen mere diskret i den subtile “Coming Home”-indstilling eller at svælge i den komplette symfoni af dens tolvcylindrede motor i “Sport”-positionen. 

BRABUS 850 INTERIØR

ET SANDT MESTERVÆRK

Træd ind i et rige, hvor luksus ingen grænser kender. BRABUS 850 er mere end et mesterværk; det er et fristed af raffinement, omhyggeligt skabt til at imponere med dets tidløse design og enestående komfort. Inspireret af en umættelig stræben efter perfektion.

Et vaske ægte BRABUS Masterpiece interiør. En håndlavet læderkabine udviklet og syet til perfektion takket været BRABUS specialister. 

Ligesom på karrosseriet sætter en bred vifte af carbonelementer af høj kvalitet også sporty accenter i interiøret.

Dette inkluderer ikke kun BRABUS Signature Carbon implementeret i rattet, instrumentbrættet, midterkonsollen og dørpanelerne: Selv pedalerne er blevet udstyret med BRABUS puder, som er produceret af kulfiber, men sikrer et sikkert trin takket være deres specialudviklede design.

Sidst, men ikke mindst, har over 300 plastikdele såsom kontakter, trimpaneler og ventilationsåbninger en “Shadow Chrome”-finish for et ekstra strejf af moderne elegance.

Den eneste begrænsning er din fantasi – alle BRABUS Masterpieces kan konfigureres i alle detaljer i henhold til individuelle specifikationer.

BESTIL DIN BRABUS 850 NU!

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby