BRABUS 800 XLP SUPERWHITE

MONOCHROME DESIGN SERIEN DEL 2 - BRABUS 800 XLP SUPERWHITE

Den helt nye BRABUS 800 XLP Superwhite er ren high-end luksus kombineret med råstyrke og “kør hvor du vil”. 

Det er det nye ansigt for moderne raffinement, der imponerer med sin umiskendelige hvide signaturkarakter, og tilbyder det bedste inden for selvsikker elegance og ydeevne. 

BRABUS 800 XLP Superwhite er definitionen på skræddersyet BRABUS masterpiece-luksus og ustoppelig terrænkraft på typisk BRABUS-manér. Kun udstyret med alt det bedste fra XLP-programmet har at tilbyde. 

Eventyrhungrende luksus-pickup

Denne næste niveau pickup-truck er kendetegnet ved en lang række avancerede og højteknologisk udstyr. Herunder for- og bag portalaksler der sikrer enestående offroad kørsel, et kraftigt kabelspil bygget i frontpanelet, tagbøjler samt et sæt 22″ MONOBLOCK HD-smedede hjul til at mestre enhver udfordring. 

Bilen er lakeret i den enestående og luksuriøse “BRABUS Diamond White Perl”-maling, der er med til at fremhæve BRABUS WIDESTAR’s kendetegnende eksteriørdesign – herunder udvidet skærmkasser, der i kombination med et højtydende sportsudstødningssystem med fuld carbon udstødningsrør leverer en uovertruffen lyd. 

Bilen præges af håndlavet carbonelementer, der fremhæver pickuppens egenskaber der i en komplet kombination gør enhver tur til en uforglemmelig køreoplevelse. 

BRABUS XLP Superwhite baseret på AMG G63 frontbillede
BRABUS 800 XLP Superwhite udstødningssystem i carbon
BRABUS XLP Superwhite baseret på AMG G63 frontbillede
BRABUS XLP Superwhite baseret på AMG G63 bagfra
BRABUS XLP Superwhite baseret på AMG G63 bagfra

USTOPPELIG TERRÆN-KØRSEL
I DEN NYE BRABUS 800 XLP SUPERWHITE

XLP Superwhite tilbyder det bedste inden for performance og kraftlevering. Både på og uden for vejen. Takket være superbilslignende præstationer med en læsseplads, der er i stand til at accelere fra 0 til 100 km/t på kun 4,8 sekunder takket være dens 4-liters dobbeltturboladede V8-motor der yder 800 hk. 

De 1.000 NM leverer den øjeblikkelig kraft og træk i ethvert terræn via dens nitrins automatgearkasse. Med en elektronisk tophastighed på 210 km/t, rangerer XLP Superwhite som en af de hurtigste pickupper i verden. 

Med til bilen hører et nyudviklet udstødningssystem i rustfrit stål med carbon udstødningsrør og aktiv spjældstyring sikrer den rette lyd, mens den perfektionerer kraftforsyningen ved at reducerer udstødningens modtryk. Den aktive spjældstyring gør det muligt for chaufføren at skifte mellem den rungende og dybe V8-lyd i “sport”-tilstand til en subtil hvisken i “Coming-home”-tilstand ved et enkelt tryk på knappen. 

Mesterligt interiør i BRABUS XLP 800 Superwhite

Indvendig finder det et mesterligt interiør, der tilbyder alt det bedste fra BRABUS’ design- og udviklingsafdeling. Et skræddersyet, fuldt håndlavet BRABUS Masterpiece interiør specifik til denne model, er definitionen på raffineret luksus og passion. Forfinet ned til mindste detalje imponerer det luksuriøse “White-Heat” læderdesign i kombination med det specielle BRABUS “Double Cube” perforeringer, påført med præcision omkring hele kabinen. Mange af stederne i kabinen er interiørelementer blevet færdiggjort med mærket “Heritage” som en hyldest til BRABUS’ grundår, og dermed over fire årtiers BRABUS. 

Oplev forfinet og selvsikker elegance i det enestående interiørdesign med carbonelementer på rattet, instrumentbrættet, midterkonsol og dørpanelerne er den perfekte kombination af luksus og performance. I midterkonsollen finder du desuden et analogt ur fra Panerai-Luminor kollektionen. 

Over 206 individuelle cockpitelementer deler en pletfri hvid finish, udviklet og udarbejdet i hånden til perfektion. Det er BRABUS ånden. 

KØB DIN 800 XLP SUPERWHITE HOS MOTORPOWER

Sidder du nu og drømmer om at køre i den raffineret, luksuriøse performance-pickup fra BRABUS? 

Gennem MotorPower, har du en unik mulighed for at få fingrene i særligt specielle biler, som kan være svære at få fat på i forvejen. MotorPower er officiel forhandler af BRABUS produkter, og kan samtidig levere den fornødne dokumentation til syn, som kræves af Færdselsstyrelsen af. Alle BRABUS produkter er gennemtestet og godkendt hos det uafhængige tyske prøvningsinstitut, TÜV. 

Det er din sikkerhed for gennemtestet produkter, der er særligt typegodkendt til lige netop den motor, som ligger i din bil. Og med den fornødne dokumentation, kan du sikkert og helt lovligt nyde godt af den ekstra kraft, og det højere drejningsmoment med en motoroptimering gennem MotorPower. 

Vi finder de muligheder, som du ikke anede eksisterede. 

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby