Viser 1–9 af 775 resultater

BASERET PÅ MERCEDES-AMG SL 63

BRABUS 750 BODO BUSCHMANN EDITION

Lad os gå tilbage til fremtiden!

Året er 1996. BRABUS 7.3S baseret på Mercedes-Benz 600 SL ses rulle ind på den tyske Autobahn til sin første officielle vejtest.

Med BRABUS-grundlæggeren Bodo Buschmann bag rattet og motorhjelmen efterladt sikkert tilbage på BRABUS HQ, tager besætningen et af de mest ikoniske billeder i BRABUS’ historie – og indkapsler alt, hvad BRABUS står for i et enkelt billede.

Nu lever legenden, der blev skabt den dag, videre med en enestående super roadster bygget præcis, som Bodo Buschmann ville have bygget den: BRABUS 750 Bodo Buschmann Edition.

En ekstraordinær rejse tilbage i tiden og den ultimative kombination af innovation, ren og skær kraft samt en urokkelig kærlighed til detaljer.

Baseret på Mercedes-AMG SL 63-platformen, er BRABUS 750 ikke bare en hyldest, men en moderne genfortælling af en historie, der definerer BRABUS i dens rødder. Produktionen er begrænset til kun 25 enheder på verdensplan.

Legenden er tilbage – for legender dør aldrig.

BRABUS 750 Bodo Buschmann Edition

BODO BUSCHMANN EDITION "1 OF 25"

KRAFTFULD, HURTIG, SORT

Disse tre udtryk kendetegner den nye BRABUS 750 Bodo Buschmann Edition. Platformen for denne nye specialmodel fra BRABUS leveres af Mercedes-AMG SL 63 4MATIC+ Roadster.

En model med speciel plads i hjertet for BRABUS‘ grundlægger, Bodo Buschmann. 

Kun 25 af disse limited-edition biler vil blive bygget.

Den to-sædede er drevet af en otte-cylindret, twin-turbo motor, der er udstyret med den nye BRABUS PowerXtra B40S-750 optimeringspakke og producerer en effekt på 750 hk og et maksimalt drejningsmoment på 900 NM, takket motorstyring og specialudviklet BRABUS turboladere. 

Både sprinttiden fra nul – 100 km/t som er overstået på blot på kun 3,3 sekunder, samt den elektronisk begrænsede tophastighed på 315 km/t er tal, der taler for sig selv. 

DESIGN & EKSTERIØR

TILBAGE TIL FREMTIDFEN

Elegance og funktionalitet – to unikke designkoncepter, der var lige så dybt forankret i Bodo Buschmanns filosofi som den betagende følelse af ren højtydende superbiler.

Foran kendetegner en række BRABUS-typiske carbon-elementer roadsterens umiskendelige ansigt – herunder BRABUS frontpanelindsatsene, BRABUS kølergrillen og BRABUS frontspoileren, der udover sit umiskendelige udseende også reducerer løfteevnen markant ved foraksler ved høje hastigheder.

Luksus-roadsterens opmærksomhed på detaljer er forbedret i siderne med kulfiberforskærme, komplet med integreret BRABUS-logo.

For at give bagenden et mere sportsligt præg, blev den subtile carbon-bagspoiler integreret i designet i samspil med den skræddersyede kulfiber-bagdiffusor – hvilket perfekt fremhæver de fire udstødningsrør i BRABUS højtydende udstødningssystem og imponerer med dets sorte og modige udseende.

HJUL & UNDERVOGN

EVOLUTIONEN

Inspireret af den ikoniske stil fra slutningen af ​​firserne af den originale BRABUS Monoblock II, er BRABUS 750 “Bodo Buschmann Edition” udstyret med 21- og 22-tommer BRABUS Monoblock II Evo “Platinum Edition” smedede hjul.

Fremstillet ved hjælp af højteknologisk smedningsteknologi og det seneste inden for CNC-bearbejdning, giver de en fremragende kombination af letvægts smidighed og maksimal styrke – kendetegnet ved en elegant poleret “Shadow Chrome”-finish.

Ligesom for BRABUS 7.3S fremhæver det tre-eger-design umiskendeligt BRABUS-kaliprene i det kul-keramiske bremsesystem.

Superbilens kørehøjde kan justeres med op til 25 millimeter takket være skræddersyede BRABUS sportsfjedre, hvilket yderligere perfektionerer både køredynamik og håndtering gennem et lavere tyngdepunkt.

INTERIØR

BRABUS'S HJERTE

Ingen farve repræsenterer Bodo Buschmann og hans personlige smag i biler som sort; Og selv efter mere end fire årtier forbliver glansen af ​​et helt sort signaturdesign en uundværlig søjle i BRABUS design-DNA.

Derfor er der kun én farvesammensætning, der dominerer interiøret i BRABUS 750 Bodo Buschmann Edition – sort på sort.

Håndlavet til upåklagelig perfektion, udstyret vores team af højt kvalificerede specialister roadsteren med et komplet BRABUS Masterpiece interiør, defineret af et særligt blødt og åndbart læder implementeret i hele kabinen – lige fra sæderne til dørpanelerne, hele vejen til fodrummene og de skræddersyede BRABUS gulvmåtter.

Matchende sorte sømme, der arbejder sammen med sorte piping, understreger smagfuldt BRABUS “R-Sport” quiltningsmønsteret, et af Bodo Buschmanns yndlingsdesigns.

For at få et ekstra strejf af arv blev BRABUS “Heritage”-mærkemønsteret med prægede “77” signets påført flere sektioner af cockpittet, inklusive sædets sidestøtter, siderne af midterkonsollen og solskærmene for at fejre året 1977, hvor BRABUS blev grundlagt.

Som et supplement til det karakteristiske sorte læder blev et udvalg af højglans kulfiberelementer integreret i sektioner af midterkonsollen, dørpanelerne og rattet.

BRUG FOR HJÆLP

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby