Den nyeste generation af 1 sekunds wow-faktor på to hjul

BRABUS 1300 R EDITION 23

Et år efter lanceringen af den første BRABUS motorcykel nogensinde, BRABUS 1300 R, er næste kapitel i det utrolige samarbejde mellem den førende europæiske motorcykelproducent, KTM og det verdenskendte tyske tuner-firma, BRABUS nu klar. 

Den nye BRABUS 1300 R Edition 23 er luksuriøs design, ultra begrænset eksklusivitet og selvfølgelig typisk BRABUS stil. 

Og med seneste generation af motorcyklerne, præsenterer BRABUS også 2 velkendte farvevariationer, der har defineret generationer af BRABUS superbiler. Nemlig “Superblack” og “Stealth Grey”. To identiteter der indkapsler essensen af selvsikker BRABUS præstation, deres arv og historie. Motorcyklerne vil være begrænset til kun 145 enheder i hver farvevariation, som åbner døren til en eliteserie på 290 enheder på verdensplan.  

GRIB CHANCEN

DEN NYE
BRABUS 1300 R EDITION 23

Hvor dens forgænger blev solgt på under 2 minutter ved lanceringen, får du nu chancen igen. 

Den helt nye BRABUS 1300 R Edition 23 kan købes gennem MotorPower som er officiel forhandler af BRABUS. 

For at tilføje et ekstra strejf af unik individualitet, tilbydes BRABUS 1300 R i kun to signaturfarveskemaer – Signature Black og Stealth Grey. 

Kun 145 af hver farvevariant vil gå i produktion, hvilket giver et total af 290 enheder på verdensplan. 

Den helt nye BRABUS 1300 R Edition 23 er et bygget i et ultra let design, eksklusiv, avanceret elegance og selvsikker ydeevne.

Rejsen venter dig. Få fingrene i én af disse imponerende motorcykler nu. 

BRABUS 1300 R EDITION 23 -
BACK IN BLACK

BRABUS x KTM

BRABUS 1300 R Edition 23 deler den samme teknologiplatform som sin forgænger og er udstyret med KTM 1290 SUPER DUKE R EVOs 1.301 cc V-Twin-motor, der yder 180 hk ved 9.500 o/min og 140 Nm drejningsmoment ved 8000 o/min.

Som benchmark for V-Twin evolution tilbyder denne avancerede konfiguration fremragende strømforsyning – designet til entusiaster.

BRABUS dobbeltrørs slip-on udstødning understreger dens umiskendelige karakter såvel som dens massive lyd.

BRABUS 1300 R EDITION 23 -
Modig. Luksuriøs. Badass.

DESIGN & EKSTERIØR

Modig. Luksuriøs. Badass. 

De nye BRABUS motorcykler blev bygget til at give et statement, men samtidig bibeholde og forbedre den typiske BRABUS 1-sekund-wow-faktor. 

Omkring det slående og nøgne look på motorcyklen, spotter du hurtigt det veludførte og sofistikeret carbon, som indkapsler sjælen af denne motorcykel. 

I overensstemmelse med det sporty og aggressive design har motorcyklen fået matcende karrosserifarve, der giver den nye BRABUS motorcykel en mere kompakt og aggressivt design. 

Sædet du sidder på er specialsyet på systuen hos BRABUS i Bottrop af specialister, og indeholder selvfølgelig varme-funktion. Sædet er ombetrukket i de overordentlige og elegante “Crest”-syningsmønster. 

Hjulene afsløres også hurtigt af den velkendte silhuet fra BRABUS Monoblock Z-fælgen i den helt nye “Platinum Black”-farve der med de semiautomatiske WP-fjedrer sikrer overlegne køreegenskaber. 

UANSET HVOR DEN TAGER DIG!

VEJEN AF DIN

Med inspiration fra årtier med banebrydende superbiler, tilbyder BRABUS 1300 R Edition 23 det bedste inde for avanceret teknologi og højtydende performance. 

For maksimal kontrol, har denne BRABUS motorcykel et innovativt traction control-system, anti-wheelie-funktion og valgbare køreindstillinger, der tilpasser sig ethvert behov. Bane, landevej eller langture. Det er ligegyldigt. 

De nye Quickshifter+ reagerer således hurtigere, og traction control samt anti-wheelie-funktionen giver intuitiv feedback, hvor som helst. Alle indstillinger er let tilgængelige via kontakter, og al information vises på en stor, fuld-farvce TFT-skærm med sit eget BRABUS “Signature Red” farveskema. 

BRUG FOR HJÆLP

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle (My Garage)
Sjælland · Roskilde

Værksteder:
Sjælland · Roskilde
Fyn · Nørre Aaby
Sydjylland · Vejle
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby