Benzin Plugin-hybrid

BMW 330e M-SPORT

Nomineret til årets bil i 2020 takket være bilens fantastiske køreegenskaber.

BMW 330e er den elektrificerede udgave af den nye 3-serie. Under hjelmen finder du den velkendte 184 hk 2-liters turbobenzinmotor, der i kombination med elmotoren leverer en samlet systemydelse på 292 hk og 420 NM. 

Plugin-hybriden fra BMW har et 12,4 kWh batteri placeret i bagagerummet der giver en officiel elektrisk WLTP-rækkevidde på 59 km. Men lad os være ærlige. Ved god kørsel opnås mellem 40-60 på ren el.  

Standardbilen er 4-hjulstrukket med en dertil silkeblød 8-trins Steptronic automatgearkasse, der sikrer fantastiske køreegenskaber i alle hverdagens situationer. 

I bagagerummet må du give afkald på lidt plads grundet placering af batteriet, men stadig godkendt med en total volume på 1.420 liter inkl. smartbokse til blandt andet ladekabler og andet. 

Bilen er født standard M-sport, der blandt andet betyder M-sport bremsekalibrer, M-badges på sider, alcantara sportsæder og mere. 

Hurtig kig på bilens metallak synes måske ikke-speciel, men rammer solstrålerne denne Dravit-grey metallak, vil du se helt nye dybder og toner i denne specielle og individuelle farve. Eminent der sammen med bilens sorte nyrer giver komplet dynamik. 

Ikke en almindelige BMW 330e

KOMPLET
AC SCHNITZER

Det tager ikke mange sekunder at opdage, at denne BMW 330e måske ikke er helt så standard, som da den kom fra samlebåndet. 

Denne 330e er nemlig brugt af AC Schnitzer selv som udviklingsbil til motoroptimering og stylingkomponenter til BMW’s hybridlinje. 

Udvendig har bilen komplet AC Schnitzer eksteriørkit for skarpere linjer, der blandt andet tæller 20″ letvægtsoptimeret fælge, skørtesæt, frontspoiler med frontsplitter, tagspoiler, sænkningssæt og komplet udstødningssystem for en dybere tone, som bilen har fortjent. 

Under hjelmen vil du også hurtigt se, at bilen heller ikke længere er standard. Med speciallavet motorskjold fra AC Schnitzer, gemmer sig under skjoldet en motoroptimeret 4-cylindret motor, der nu yder 340 hk og 480 NM. Helt lovligt og med fortsat fabriksgaranti frem til 2023. 

I en kombination med den eminente Dravit-grey perlemorslak, er dette en BMW som ingen andre på de danske veje. 

Fuld kontrol over din nye AC Schnitzer

BEHAGELIG KABINE

Indvendig i denne AC Schnitzer 330e, finder du en behaglig kabine, hvor du sidder komfortabelt i M-sportsæderne i alcantara. 

Foran dig finder du en fuld digital instrumentering, men den sande juvel er det håndsyede AC Schnitzer sportsrat i læder og alcantara med AC Schnitzer skiftepaler i aluminium. Det opgraderede fladbundsrat sikrer dig fuld kontrol over bilen, når du tager svingene lidt skarpere, fordi vejen bugter sig til det. 

Dine passagerer kan nyde godt af det velspillende Harman/Kardon-anlæg, 3-zonet klima og behagelig ambiente-belysning der kan styres via bilens touchskærm i midterkonsollen.

Den eneste downsize der er at finde i bilens indre er, at bilens forsæder er ikke-elektriske, og hvor bilen heller ikke har adaptiv fartpilot. 

Book prøvetur

LEASING AF AC SCHNITZER 330e

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle (My Garage)
Sjælland · Roskilde

Værksteder:
Sjælland · Roskilde
Fyn · Nørre Aaby
Sydjylland · Vejle
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

BRUG FOR HJÆLP

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby