Diskret men kraftfuld

AUDI SQ5 2018

Er du på udkig efter en SQ5 med en buldrende 3.0 V6 benzinmotor?  

En nøje udvalgt bil, der takket været den Manhatten-grå metallak og dens “nøgne” bagende ved første øjekast synes diskret. Kun V6- og SQ5-emblemener på siden og kølergrillen afslører SUV’ens fulde identitet. 

For mange er denne SQ5 det perfekte valg mellem sportsvogn, komfort og luksuriøse omgivelser. 

Standard yder den stærke 3.0 V6-motor 354 hk og 500 NM, der sikrer en 0 til 100km/t på sølle 5,4 sekunder. Det i sig selv er ganske imponerende i en 2 ton SUV. 

ABT Sportsline udstyr og optimering

IKKE EN STANDARD AUDI SQ5

Selvom bilen synes standard ved det blotte øje for ikke bil-interesserede, mens bilen for det trænet øje hurtigt vil kunne kende forskel, er denne SQ5 alligevel ikke så standard som de gængse SQ5’ere til salg på det danske marked. 

Hos MotorPower er vi officiel importør af ABT Sportsline, der er verdens førende inden for optimering og styling til hele Volkswagen-gruppen. Og netop den stærke V6-motor er én af de motorer, der har et stort uforløst potentiale. 

Derfor har denne Audi SQ5 TFSI gennemgået en mindre ABT-opgradering, der blandet andet betyder, at bilen nu yder 425 hk og 550 NM. Det betyder, at den store SUV nu sikrer en 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder, men hvor accelerationer i mellemhastighederne virkelig giver et stort smil på læben. 

 

Ydermere er bilen opgraderet med ABT indstigningslys, der præger asfalten, når du åbner dørene, ABT start/stop-knap og ABT carbon-gearstang. 

Interiør og udstyr fra øverste hylde

KOMFORT I HØJSÆDE

Indvendig finder du en luksuriøs kabine, som du kan forvente det i en bil af denne kaliber. 

Bilen har fået næsten alle krydser ved samlebåndet, der blandt andet betyder, at du kan sætte dig til rette i sportlædersæder med de overdådige honeycomb-syninger, der virkelig gavner bilens indvendige. Skulle du vælge dette fra fabrikken af, skulle du punge ud med hele kr. 19.500,- som tilvalg. 

Fra førerens position, har du adgang til en digital instrumentering, der nemt og intuitiv sikrer hurtig vejvisning og nemt styres vi rettet. 

Bilen er opgraderet med Business-pakken, der giver adgang til større skærm, sædevarmer og p-sensorer. Samtidig får du det nødvendige og en uundværlig adaptiv fartpilot. 

Dine passagerer kan nyde godt af et 3-zonet klimaanlæg, kig til himlen gennem panorama-soltaget og et velspillende Bang & Olufsen Premium Sound System.

Tidligere ejer har valgt alle de rigtige krydser, der dig og dine passagerer en komfortabel køretur, hvor I kan nyde godt af udstyr fra øverste hylde i luksuriøse omgivelser.

Sjov og behaglig

EN HØJ SPORTSVOGN

En sportsvogn med nem ind-og udstigning? Ja det er kombinationen du får, hvis du vælger denne SQ5 3.0 TFSI fra 2018. 

SQ5’eren er en smuk og elegant SUV, der indbyder til lange køreture, og hvor også familien kan nyde godt af bilens afstemte og eminente V6-brølen. 

Takket være den adaptive undervogn, kan du helt selv vælge hvilken komfort du ønsker under køreturen. Audi har valgt fra standard ikke at stramme undervognen for hårdt op, men den føles heller ikke gyngende, som ved andre SUV’er når du først træder speederen i bund. 

Denne ikke-standard Audi SQ5 er det oplagte valg, hvis du ønsker komfort, elegance og luksus kombineret med rent V6-brøl og hurtig acceleration. 

 

BRUG FOR HJÆLP

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby