Oplev den verdensberømte Grand-Prix bane

AC Schnitzer Trackdays

Circuit de Spa-Francorchamps

Prøv kræfter med den verdensberømte Grand-Prix bane

AC Schnitzer afvikler traditionens tro deres årlige Trackdays, hvor samarbejdspartnere har mulighed for at prøve kræfter med den legendariske Formel-1 bane “Circut de Spa-Francorchamps”.

Som ven eller kunde af MotorPower er du derfor eksklusivt inviteret til at tage del i disse Trackdays – med din egen bil.

Under Trackdayene vil der være rig mulighed for få professionel køretræning af selveste Roman Fenners (Udviklingschef hos AC Schnitzer) og en velkendt instruktør fra motorsportens verden. 

I løbet af dagen får du også chancen for at opleve, hvor markant AC Schnitzer forbedrer BMW og MINI, når deres “taxiture” tager dig med ud og demonstrerer nogle af deres bilers ekstraordinære ydeevne, som giver et adrenalin sus til selv den erfarende racerkøre.

Lokation:
Route du Circuit, 55 B-4970, Francorchamps

Trackday for ethvert niveau

2 slags Trackdays

Uanset om du har deltaget i en Trackday før – så har AC Schnitzer gjort det muligt for alle at deltage, uagtet om du er øvet eller begynder.

Trackdays for begyndere:
Disse Trackdays er velegnet til dig som ikke har prøvet kræfter på en bane før, eller til dig som blot kunne tænke sig at få professionel køretræning. Gennem Trackdayen vil der maksimalt være 5 biler på banen ad gangen, hvor formålet er at lære om ideallinjer. 

Trackdays for øvede:
Disse Trackdays er velegnet til dig som tidligere har prøvet at deltage i Trackdays, og har erfaring med banekørsel. Derfor er disse Trackdays også kategoriseret som “Without Limits”.

Det er muligt at kombinere de to forskellige Trackdays.

Dato for begyndere:
9. juli 2024.
7. august 2024.
16. september 2024.

Dato for øvede:
10. juli 2024.
8. august 2024.
17. september 2024.

Krav til Trackdays

Kun BMW og MINI tilladt

For at må deltage i AC Schnitzers årlige Trackdays, kræver det, at du køre i en bil, som enten har, eller har mulighed for at få AC Schnitzer motoroptimering eller styling. 

Det vil altså sige biler fra mærkerne:

– BMW (minimum 200 hk)
– MINI (minimum 192 hk)
– Toyota (GR Supra)

Er du i tvivl om din bil lever op til kravene? Kontakt os for at få information, hvorvidt om din bil opfylder AC Schnitzer krav til Trackday deltagelse:

Specialbygget af AC Schnitzer

AC Schnitzer's Tracktools

AC Schnitzer har skabt to specialdesignet Tracktools baseret på BMW M2 (G87), der er optimeret til at levere suveræn præstation på racerbanen.

Bilenerne er resultatet af flere årtiers erfaring inden for motorport og tuning, hvilket gør at hvert enkelte element er nøje udvalgt og finjusteret for at sikre optimal ydeevne og aerodynamik.

Følgende AC Schnitzer ombygninger er blevet foretaget:

– Specialdesignet carbon-sportsudstødning.
– Frontsplitter.
– Frontvinger.
– Carbon-bagspoiler.
– Diffuser.
– Interiør Trackday-pakke.
– 20″ hjulsæt.
– Sparco sportsæder.
– Wiechers bur.

AC Schnitzer’s Tracktools er fremstillet i 2 eksemplarer i farverne: rød og blå.

Mulighed for at leje

Prøv kræfter med AC Schnitzer's Tracktool

Ejer du ikke en bil som opfylder AC Schnitzers krav til deres Trackday? Eller kunne du stadig bare godt tænke dig, at prøve AC Schnitzer’s specialdesignede Tracktool på en af verdens absolut mest ikoniske Formel-1 baner?

Lige nu har du muligheden for at leje Tracktoolet til AC Schnitzer’s Trackdays – og du har endda også mulighed for, at leje det, hvis du har planlagt en dag på Nürburgring.

Kontakt os for høre mere om dine muligheder for at leje Tracktool’et,

AC Schnitzer Trackdays

Ønsker du at deltage?

Lyder ovenstående som noget du bare ikke vil gå glip af?

Så kontakt os lige nu, så vi kan få tilmeldt dig en af de absolut fedeste køreoplevelser, på en af verdens mest famøse Formel-1 baner nogensinde.

Du deltager i AC Schnitzers Trackdays ved at sende en mail på info@motorpower.dk med dit navn, og at du ønsker at deltage – vi vender retur hurtigst muligt med bekræftelsen på din tilmeldning.

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby