ABT RS6-S

Fuldblods opgradering til den mest legendariske familiebil på markedet – Audi RS6

700 hk og 880 NM - med mulighed for 740 hk og 920 NM

Med sidste års limiterede ABT RS6-R udgaver bygget i 125 eksemplar der blev udsolgt på under en time, har interessen for yderligere kits været stor. 

Derfor kunne ABT Sportsline i starten af 2022 fremvise et nyt og mere tilgængeligt ABT-S kit til omverden. 

En af de mest varmblodige i sin liga er ubestridt Audi RS6. Selv i sin standardversion, er stationcaren en rigtig hovedrejer, og får mange bil interesserets hjerter til at slå hurtigere med sine 600 hk fra den fantastiske 4,0 l turboladet V8-motor. 

Men selv en ægte fuldblods racer kan raffineres og forbedres. Helt uden at gå på kompromis med sikkerhed og lovlighed. 

Med i kittet kommer en ABT Power S opgradering, der giver bilen en effektforøgelse fra standard 600 hk og 800 NM til vanvittige 700 hk og 880 NM. 

Skulle du mene, at dette ikke er nok, kan du på forespørgsel få skruet motoren op til 740 hk og 920 NM. Det samme som RS6-R udgaverne blev leveret med. Topfarten rammer abnorme 330 km/t. Og det er mens du både har plads til børn på bagsædet og dagligvarer i bagagerummet.  

ABT RS6-S med 700 hk

ABT RS6-S - raffineret brutalitet

Det i forvejen rå look på Audi RS6 viser forskellen mellem hverdag og racerbaner. 

Med udseendet på ABT RS6-S opdager man hurtigt forskellen mellem standardbilen og den opgraderet version. Men den raffineret brutalitet, fra ABT-carbonforlæben, til front- og sidebladende, til sideskørterne og den markante spoiler, der præsenteres i hele aerodynamikpakken i en skinnende og håndlavet carbon. 

ABT-sportsudstødningen i rustfrit stål med dets fire 102 mm enderør, er også med til at cementere den brutalitet der vækkes, når du træder speederen i bund. Og når du først træder speederen i bund, vil du mærke den balance, den adræthed, som den opgraderet sportsundervogn med højdejusterbare affjedring giver dig. Med mulighed for 25 mm sænkning for og 30 mm sænkning på bagakslen, er det med til understrege den dynamik, du finder en den ABT sportsline opgraderet ABT RS6-S. 

KØB DIT RS6-S KIT HOS MOTORPOWER

Sidder du nu og drømmer om at få opgraderet din RS6 med ABT Sportsline produkter, eller er du måske på udkig efter en ny RS6 med opgradering til? 

Gennem MotorPower, har du en unik mulighed for at få fingrene i særligt specielle biler, som kan være svære at få fat på i forvejen. MotorPower er officiel forhandler af ABT Sportsline produkter, og kan samtidig levere den fornødne dokumentation til syn, som kræves af Færdselsstyrelsen af. Alle ABT Sportslines produkter er gennemtestet og godkendt hos det uafhængige tyske prøvningsinstitut, TÜV. 

Det er din sikkerhed for gennemtestet produkter, der er særligt typegodkendt til lige netop den motor, som ligger i din bil. Og med den fornødne dokumentation, kan du sikkert og helt lovligt nyde godt af den ekstra kraft, og det højere drejningsmoment med en motoroptimering gennem MotorPower. 

Vi finder de muligheder, som du ikke anede eksisterede. 

ØNSKER DU EN ABT RS6-S?

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby