Den mest aggressive
Audi RS3 til dato

ABT RS3-R

Med den nyeste generation af RS3, har Audi måske udviklet den hurtigste og mest veludførte Audi RS3 til dato? 

I motorrummet, finder du den legendariske femcylindret turbobenzin motor, der yder intet mindre end 400 hk og 500 NM. Det er næsten samme performance som seneste generation – lige bortset fra de 20 ekstra NM. 

Den forbedret adaptive undervogn, udvidet sporvidde og aktive dæmpere er samtidige med at levere en 0 til 100 km/t på 3.8 sekunder. Hvilket er 0,3 sekunder hurtigere end forgængeren.

Og enhver der endnu ikke er tilfreds med standard, kunne hurtigt efter lade sig takke med en ABT Sportsline optimering der hævede performance til 460 hk. 

Men for dig der mener, at det ultimative i kompaktklassen er noget, venter dig nu næstet kapitel fra verdens største tuner til køretøjer fra Audi- og VW-gruppen, ABT Sportsline. 

ABT RS3-R

LIMITERET TIL 200 EKSEMPLAR

For med ABT RS3-R, som er strengt begrænset til 200 enheder på verdensplan, løfter ABT Sportsline barren endnu højere for den legendariske RS3. 

For med hele 500 hk og 600 NM, altså 100 hk og 100 NM mere end standardudgaven i sit datablad, er du sikret asfaltssmeltende performance. 

Og som med alle ABT specialudgaver, er der ikke kun skruet på performance. Med sit omfattende carbon-aerokit, smedede hjul og meget mere, står den for blikfang og kærlighed ved første øjekast. 

Fordi ABT RS3-R måske er den hotteste hatch på markedet, der ikke alene er betagende, performancestærk, men måske også sidste gang, at Audi vælger at lave en model med den ikoniske femcylindret motor igen? 

 

Altoverskyggende performance

500 HK I ABT RS3-R

Med ABT Power R performance-upgrade der i kombination med den højteknologiske ABT intercooler, yder RS3-R ikke kun 500 HK, men resulterer samtidig også i en vanvittig forøgelse af 100 NM mere, så ABT RS3-R nu yder 600 NM. 

Accelerationen fra 0 til 100 km/t forbedres fra 3,8 sekunder til 3,3 sekunder. Altså 0,5 sekunder hurtigere en den i forvejen potente standardudgave. 

For at kunne leverer den astronomiske performance i den hotte hatch bedst muligt på vejen, har ABT Sportsline udvalgt det bedste inden for racerverden.

ABT har opgraderet bilen med sportstabilisatorer og ABT affjedringer, for at du har fuld kontrol over bilen, når du kaster den lidt hårdere ind i de skarpe sving. 

Som ekstraudstyr kan du konfigurer din ABT RS3-R med specialudviklet ABT gevind sportsophæng i rustfrit stål, der tillader en variabel sænkning 20-40 mm på for- og bagaksel. 

Men det bedste af det hele, for dig der går op i din bil, har du mulighed for at downloade myABT App, der giver dig indblik i din RS3-R’s ydeevnedata, som f.eks. temperatur på kølevæske og indsugning. 

ABT RS3-R

EKSKLUSIVT CARBON

Udover de 500 HK og vanvittige præstationer, er ABT aero-pakken bestemt det største højdepunkt ved RS3-R. 

Kittet består næsten udelukkende af synlig carbon mrf højglans finish, som inkluderer frontlæbe, frontflics, bagskørteindsatser og bagspoiler. 

De sorte og elegante 20″ smedede hjul af typen HR20 sikrer en lav uaffjedret masse der bidrager til smidig håndtering. 

Indvendig kan du sætte dig til rette raffinerede ABT sportsæder med emblemmærker “ABT RS3-R 1 of 200”, gulvmåtter, start/stopknap og selvfølgelig ABT indstigningslys. 

En verdens af performance, adræthed, specialudgave og fremtidig investering venter dig. 

 

ØNSKER DU AT KØBE BILEN?

KONTAKT OS NU FOR MERE INFORMATION.

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle (My Garage)
Sjælland · Roskilde

Værksteder:
Sjælland · Roskilde
Fyn · Nørre Aaby
Sydjylland · Vejle
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Beregn byttepris

Book prøvetur