BRABUS 900 - Ulven i fåreklæder

BRABUS 900 - Baseret på Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

Den helt nye BRABUS 900 tilbyder en ren underdrivelse. Den kombinerer ydeevnen fra et raketskib med elegance og komfort fra en moderne luksuslimousine. 

Med dens driskete og underdrevet udseende, vil ingen gætte på, at denne sofistikerede forretningsbil skjuler på. Med BRABUS DNA’et gemt under speederen, vil du ført her opleve den enlige kraft. Kraften fra en superbil. 

Et mesterværk af underdrivelse, der flytter grænserne for ydeevne og imponerer med sin unikke stilkarakter. 

BRABUS 900 - Definationen af luksus og æstestik

BRABUS 900 er kendetegnet ved BRABUS’ signature Carbon eksteriørkit. Med BRABUS’ DNA, er alle carbon dele håndlavet og gennemført til pefektion, for bedst muligt aerodynamiske optimeringer, men er samtidig med til at give den elegante limousine, det selvsikre, det rå og det sporty look. 

Det håndlavet carbonkit tæller blandt andet frontspoiler, bagdiffuser, frontgitter, og bagspoiler, der alle er med til at sikre eminent og 100% kontaktflade til asfalten, når du rammer tophastigheden på de 330 km/t. 

BRABUS 900 baseret på AMG E63 S
BRABUS 900 baseret på AMG E63 S

BRABUS 900 - Den ultimative kombination af
next-level elegange og jordskælvende performance

BRABUS 900 udstyret med den jordskælvende BRABUS Rocket 900 4,5 liters V8 twinturbo motor med specialudviklde turboladee, der producerer de navngivne 900 hk, og dermed tilbyder samme performance som et raketskib. Og træder du først speederen i bund, og slipper helvede løs, vil du mærke den direkte raketfart, takket være de 1.050 NM, der skyder dig hen af asfalten fra 0 til 100 kom/t på sølle 2,8 sekunder. 

Og accelerationen stopper ikke, før du når de 330 km/t, som er den elektroniske fartbegrænser. Kraften fra den store 900 hk og 1.050 NM motor, overføres effektivt via en nitrins automatgearkasse, som fordeler kraften til alle fire hjul. Takket være de 21-tommer Monoblock Z smedede hjul, sikres kraften og ydelsen via maksimal styrke og balance. Den lave vægt sikrer en forbedret stabilitet og køreegenskaber. 

 

BRABUS 900 - Mesterligt gennemført

Med det evige ønske om individuel tilpasning, har du mulighed for at sætte dine individuelle ønsker til BRABUS 900’s interiør. Med de håndlavet og mesterlige læderkabiner fra BRABUS, er det kun fantastisen der sætter grænser for, hvad der menneskeligt er muligt i denne superbils-limousine. 

MotorPower er officiel forhandler af BRABUS

Går du med det store ønske om at opgradere din Mercedes med BRABUS-dele, eller ønsker du at få nøglerne til dette eminente køretøj? Så tøv ikke med at kontakte os. MotorPower er officiel forhandler af BRABUS til Mercedes-Benz. Gennem vores unikke aftaler, har du mulighed for at få fingrene i særligt specielle biler, som normalt kan være svære at få fingrene i. 

MotorPower leverer samtidig den fornødne dokumentation til syn, som er lovkrav fra Færdselsstyrelsen af. Det betyder, at du helt lovligt kan køre i den nye 900 hk superbils-limousine fra BRABUS. 

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Beregn byttepris

Book prøvetur