VORES LEASING

Garanti

Alle vores biler leveres med minimum 1 års garantiforsikring, oftest med mulighed for tilkøb af yderligere dækningsperiode. I nogle tilfælde har bilen stadigvæk fabriksgaranti. Dette er angivet på hver enkelt bil, vi annoncerer.

Både fabriksgarantien og garantiforsikringen dækker reparation på et autoriseret mærkeværksted efter eget valg, og giver dig en sikkerhed for, at det er veluddannede mekanikere, der står for eventuel fejlretning på din bil.

Det er aldrig MotorPower selv, der udfører mekanisk eller kosmetisk arbejde på din bil. Det overlader vi altid til kompetente fagfolk.

Serviceaftale

Til alle vores biler tilbydes en fordelagtig serviceaftale enten hos mærkeforhandleren selv eller hos vores samarbejdspartner Servicekontrakten.dk, som også håndterer serviceaftaler for blandt andet Selected Car Leasing. Serviceaftalen dækker alle løbende udgifter til service og vedligeholdelse, herunder olieskift, og kan udvides til også at dække udskiftning af sliddele som bremser mv. Serviceaftalen kan mod merpris udvides med dæk. Alle de reservedele, der benyttes, er OEM, hvilket sikrer dig, at bilen altid er i optimal stand. I modsætning til andre serviceaftaler på markedet, reguleres prisen ikke i forhold til antallet af kørte kilometer. Du kender således altid dine løbende serviceudgifter. Servicekontrakten.dk har værksteder over hele landet, men vi tilbyder også hente- og bringeservice eller lånebil mod merpris.

Forsikring

Vi tilbyder fordelagtig forsikring gennem Topdanmark. Her skelnes ikke mellem hvor du bor eller hvor mange års anciennitet du har. Prisen er ens for alle, og afhænger udelukkende af bilens anskaffelsessum. Forsikringen kan udvides med friskadedækning, glasskadedækning og vejhjælp. Ønsker du at anvende et andet forsikringsselskab, er dette også muligt. Det forudsætter blot, at du tilkøber en panthaverdeklaration.

GPS-tracker / elektronisk kørebog

Alle vores biler kan monteres med GPS-tracker og elektronisk kørebog. Du får et personligt login til kørebogen, hvor du kan notere formålet med turen, således at kørebogen matcher SKATs krav til f.eks. udbetaling af skattefri kørselsgodtgørelse eller splitleasing.

Er uheldet ude, kan GPS-trackeren også bruges til at eftersøge bilen. Dette er et krav, når bilen har en anskaffelsessum på kr. 300.000 eller mere.

Motoroptimering / ekstraudstyr

Vi tilbyder medfinansiering af motoroptimering og ekstraudstyr (alufælge, styling, anhængertræk mv.) fra vores leverandører.

Motoroptimeringen lever op til de krav, der stilles af Færdselsstyrelsen, og påvirker hverken forsikringen, serviceaftalen eller garantien. Til gengæld øger den køreglæden, vel at mærke uden at gå på kompromis med hverken holdbarhed eller miljø.

SPECIALISTER I LEASING AF MINI

Et resultat af et ekstraordinært internationalt samarbejde, der gør det muligt for os at anskaffe unikke biler af særlig høj kvalitet

Filosofien bag MotorPower centrerer sig omkring det unikke og luksuriøse. Med deres originale design og store muligheder for at tilføje lækre detaljer og ekstraudstyr står de smukke MINI’er stærkt sammen med vores øvrige biler. Derfor var det ikke en svær beslutning at inddrage dem i vores sortiment.

Værditabet på bilerne er lavt, og vores priser er blandt de absolut bedste på det danske marked. Vi arbejder målrettet og kontinuerligt på at etablere de bedste og mest fordelagtige leasingaftaler for vores kunder, og at informere om de faldgruber og muligheder, der findes i leasingverdenen.

Service og garanti

Bilerne leveres typisk med garanti og serviceaftale hos MINI selv, så vores kunder er sikret biler af højeste kvalitet.

Leasing eller køb

Alle vores MINI’er tilbydes på flexleasing (finansiel leasing). I teksten under de annoncerede MINI’er, har vi angivet en leasingpris for privatkunder inkl. moms. Dette er et forslag til hvordan vi anbefaler bilen finansieret. Det er muligt at tilpasse leasingaftalens længde, udbetalingens størrelse og restværdien, så den passer til kundens behov.

Mange spørger os, hvad prisen på MINI’erne er med fuldt betalt registreringsafgift, men det korte svar er ”alt for høj”! Af en bil i sin størrelse, er MINI’en faktisk dyr, men netop dét gør den attraktiv at lease, da man kun betaler værditabet på selve bilen uden registreringsafgift samt en forholdsmæssig registreringsafgift for perioden, man bruger bilen. Først når MINI’erne begynder at blive 6-8 år gamle, bør man overveje at købe dem med fuldt betalt registreringsafgift i stedet for at lease dem.

Udbetalingens størrelse

I vores priseksempler under de annoncerede MINI’er har vi taget udgangspunkt i, at bilen kører 5.000-10.000 km årligt. Derfor forventer vi, at værdien falder cirka 15% det første år. Det afspejles i udbetalingens størrelse, da udbetalingen svarer til det forventede værditab i leasingperioden. Derfor anbefaler vi en højere udbetaling, hvis du forventer at køre mere.

Leasingaftalens løbetid

Vores priseksempler tager desuden udgangspunkt i en løbetid på 12 måneder. Efter udløb kan du vælge at forny kontrakten og køre en ny periode, f.eks. yderligere 12 måneder. Typisk betaler du en lidt lavere leasingydelse ved fornyelse, da bilens forholdsmæssige registreringsafgift bliver lavere år for år. Du kan også sagtens lave en leasingaftale, der har en længere løbetid end 12 måneder. Ønsker du det, bør du betale en lidt højere udbetaling, da udbetalingen bør svare til det forventede værditab i hele leasingaftalens løbetid.

Efter endt leasingperiode

Når leasingaftalen løber ud, skal du som udgangspunkt selv finde en køber til bilen til restværdien. Det er derfor, restværdien er angivet. Det klarer vi gerne for dig.

Alternativt kan du selv finde en bilforhandler, som ønsker at overtage bilen til den restværdi, du har i leasingkontrakten. Derfor er det vigtigt, at restværdien passer til markedsprisen. Det er som regel uproblematisk, fordi bilen efter endt leasing sælges uden registreringsafgift. Derfor vil mange bilforhandlere og leasingselskaber være interesserede i at købe den og lease den videre til andre kunder. Derudover kan biler uden registreringsafgift også sælges til udenlandske bilforhandlere, f.eks. i Tyskland.

MotorPower hjælper dig gerne af med din leasingbil. Enten kan du få et konkret købstilbud fra os eller du kan bede os om at stå for salget for dig. I det hele taget er der vigtigt for os, at du er tryg ved leasingaftalen, og vi bruger derfor den tid, der er nødvendig på at løbe kontrakten igennem og afklare de spørgsmål, der naturligvis vil dukke op.

HAR DU SPØRGSMÅL

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle
Sjælland · Roskilde

Værksteder:
Sjælland · Roskilde
Fyn · Nørre Aaby
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle
Sjælland · Roskilde

Værksteder:
Sjælland · Roskilde
Fyn · Nørre Aaby
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørresundby

Beregn byttepris

Book prøvetur