Viser 1–9 af 788 resultater

FABRIKSNYE TESLAER TIL LEVERING

LEASING AF TESLAER

Hos MotorPower har vi netop fået adgang til en række fabriksnye Teslaer. Bilerne kommer direkte fra vores leverandør, STARTECH, som er verdens førende inden for styling og personlige opgraderinger til Tesla. 

Leasing af en Tesla er blevet en yderst populær måde at opleve luksus, innovation og bæredygtighed på samme tid. Med deres imponerende elektriske ydeevne og avantgarde-teknologi, kan det få en til at opleve enestående køreglæde. 

De biler MotorPower er blevet tildelt er blandt andet 2x Tesla Model 3 Standard Range, en Tesla Model 3 Long Range AWD og en Tesla Model Y Long Range AWD og en STARTECH Tesla Model 3. 

LEASING AF TESLA MODEL 3 STANDARD RANGE

Ønsker du at træde ind i elbilens verden, er en fabriksny Tesla Model 3 standard range det oplagte valg.  

En bil der kombinerer enkel elegance med banebrydende teknologi.  Og det bedste af det hele? Du kan også tilpasse den med STARTECH styling og skabe et udtryk, der får folk til at dreje nakken. 

Enkel elegance i højeste klasse: Tesla Model 3 Standard Range omfavner en minimalistisk æstetik, der taler direkte til din sans for enkelhed og balance. Hver detalje er omhyggeligt designet for at skabe et tidløst udtryk, der aldrig går af mode.

Med en rækkevidde på 491 km/WLTP er der her mulighed for at nå dagligdagens gøremål uden bekymringer. 

Bilerne er begge i Midnight Silver Metallic, 18″ Aero-hjul og helt sort kabine. Samtidig er bilerne fyldt med lækkert udstyr, der gør enhver køretur sjov. 

LEASING AF TESLA MODEL Y LONG RANGE

Er du klar til en elektrisk køreoplevelse med en blanding af elegance, power og teknologisk overlegenhed? Med vores fabriksnye Tesla Model Y – Long Range, bliver hver køretur en ekstraordinær oplevelse.

Med vores Tesla Model Y – Long Range, får du en merkant bedre rækkevidde med helt op til 533 km. pr. opladning, hvilket sikrer dig en stressfri kørsel uden hyppige ladestop – så du har tid til alt det vigtige.

Uovertruffen power hos Tesla Model Y

Forestil dig en acceleration uden forsinkelse, hvor du bliver presset tilbage i sædet, og dit hjerte slår en ekstra gang. 

Dette er kraften ved Tesla Model Y’s imponerende 514 hk. Ydermere får du med Tesla’s All-Wheel-Drive en bil som sikrer dig, at du kan tackle enhver vejtype med ubesværet kontrol og præcision.

LEASING AF TESLA MODEL 3 LONG RANGE

Elegance i Hver Linje: Tesla Model 3 Long Range er ikke bare en bil, det er et vaske ægte kunstværk. Med sine rene linjer, smidige konturer og minimalistiske interiør udstråler den en subtil og raffineret elegance.

Den imponerende rækkevidde på 605 km/WLTP gør lange rejser problemfri, mens den intuitive 15″ touchskærm og avancerede infotainmentsystem holder dig forbundet på en intelligent måde.

Sæt dig til rette i den eksklusive kabine, og lad dig forføre af enestående design og forførende detaljer. 

VÆRD AT VIDE OM LEASING AF TESLA

Du har med garanti hørt om det før. Flexleasing, sæsonleasing, privatleasing eller noget helt fjerde. Med lad os ganske simpelt forklare, hvad leasing er, og hvorfor det kan være en klog løsning til din nye Tesla.

Leasing af en Tesla kan nemlig være en smart måde at opleve den utrolige teknologi og ydeevne uden at skulle bekymre sig om fuldt ejerskab.

Så hvad er leasing?

Ved leasing betaler du bilens værditab, baseret på bilens pris uden registreringsafgift, plus en forholdsmæssig registreringsafgift, baseret på markedsprisen.

Det er ikke alle biler, man bør lease. Det er heller ikke i alle tilfælde, at leasing er den rigtige finansieringsform.

Mange tror fejlagtigt, at det er billigt at lease, men det er altid dyrt at køre i en dyr bil, leasing er bare den billigste måde at finansiere den. 

Kan jeg selv købe min Tesla fri efter endt leasing?

Hvis du efter endt leasingperiode ikke kan få nok af Teslas innovative teknologi og performance, er det faktisk er realitet, at du kan købe den fri.

Idet at bilen er blevet betalt forholdsvist langt ned, kan du blive den stolte ejer af en Tesla for den resterende restværdi som gør sig gældende efter endt leasingperiode.

HVAD MED SERVICE OG GARANTI?

Alle Den imponerende rækkevidde på 605 km/WLTP gør lange rejser problemfri, m

Alle Teslaerne kommer med Tesla-fabriksgaranti indtil marts 2026 eller til den har kørt 80.000 km, hvad end der kommer først, samt fabriksgaranti på batteri/drivline til marts 2030 eller til den har kørt 160.000 km, hvad end der kommer først.

Ønsker du at sikre dig mod uforudsete omkostninger, som oftest er forbundet med at eje en bil?

Så er en service- & reparationsaftale valget for dig.

Med en service- og reparationsaftale er der ingen uforudsete omkostninger, du har fast overblik over dit bilbudget, og så bibeholder du fabriksgarantien.

Og det bedste af det hele?

Aftalen er landsdækkende og omfatter samtidig også en lang række specialværksteder. Du er derfor altid tæt på et værksted.

BRUG FOR HJÆLP

Skriv til os herunder – Vi svarer indenfor 24 timer

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Kort over optimeringsteder

MOTORPOWER

SHOWROOMS & VÆRKSTEDER

Showrooms:
Jylland · Vejle ( MY GARAGE)
Sjælland · Roskilde

Specialværksteder:
Jylland · Vejle (MY GARAGE)
Sjælland · Køge 

Servicepartnere:
Midtjylland · Harlev J.
Nordjylland · Nørre Sundby

Beregn byttepris

Book prøvetur